sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε συνονοματε ποσο εισαι?Σιγα μην μοιαζω με αυτον τον ασχημο, με τα ματια σαν κουμποτρυπες...
Ρε συνονοματε ποσο εισαι?Σιγα μην μοιαζω με αυτον τον ασχημο, με τα ματια σαν κουμποτρυπες...
μωρη και εσυ υδροχοα εισαι
ειπα και γω γιατι θα ελεγα οτι εισαι ωραιο μ....ι εμεις οι υδροχοοι ειμαστε τεκναακους το ζολη ρε κι εσυ? καρκινος ειμαι *χο χο δε φαινεται? * , αργω ακομα
ειπα και γω γιατι θα ελεγα οτι εισαι ωραιο μ....ι εμεις οι υδροχοοι ειμαστε τεκνα
θα σου λεγα τωρα τι σκατα ειστε αλλα νταξ
Κανε μια μετασταση στο διαμερισμα του Ζολη !ακους το ζολη ρε κι εσυ? καρκινος ειμαι *χο χο δε φαινεται? * , αργω ακομα
θα σου λεγα τωρα τι σκατα ειστε αλλα νταξ
Όχι φχαριστώ!!!χορτοφαγια !
οι μισοι υδροχοοι γαμουν και αλλοι μισοι δερνουνε εγω κανω και τα δυοΗσουν καψουρα με Υδροχοο ?
ακους το ζολη ρε κι εσυ? καρκινος ειμαι *χο χο δε φαινεται? * , αργω ακομα
Κιθαρα εχω απορια,κοιμασαι καθολου?
ε σε πεντε μηνακια πανε και τα 29
χααχαχαχαχαχαχα
ε σε πεντε μηνακια πανε και τα 29
χααχαχαχαχαχαχα
τωρα εξηγουνται πολλαΤην πέταξες την μπαρούφα σου ρεμπετόπαιδο,.....δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κοιμάται.....μετά από 5 μέρες άυπνος,μπορεί να αρχίσεις να τρελαίνεσαι....και μετά να τα τινάξεις... ;)
28.......
πατσαβουραααααααααααα
28 καλε :|
ο αλλος ηταν πιπινι αυτος ομως μαρεσει
http://[URL unfurl="true"]www.kickette.com/images/uploads/freddieljungberg_thumb.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να ξεράσω τώρα ή το βράδυ;
ΤΖΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ πολλοι μπηκαν αντρες και βγηκαν κουτσενοντας...Καλε ? εσυ η μουνιτσα η γνωστη ? η γνωστο-μουνιτσα ?
πολλες αλλαγες βρε παιδι μου , απο χαρουμενο ελεφαντακι μας εγινες
καλα αυτο το
Πουτσα και ξυλο...
Ειστε σαφεσαστη δεσποινις μου