mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Βαλε κι ψησε μια πατατα....ενα κρεμυδι...ενα αβγο..
εχω ηδη ψησει σολωμο στο φουρνο με μπροκολο καροτο και πατατα....οχι που θα σας περιμενα κι ολας
Βαλε κι ψησε μια πατατα....ενα κρεμυδι...ενα αβγο..
Θελω να δω αν ειμαστε γειτονες, οταν κατεβαινω αθηνα.
λες??? φουσκωμενο το βλεπω το ελεφαντακι....χαχαχαχαχα
Ε αφου δεν ζηταs και κατι το παραλογο....παλι καλα
Το σκεφτεσαι να ζηταγεs τριγωνα Πανοραματοs????
Μαλλον δικε μου για να μας πεις οτι μενεις βπ...Θελω να δω αν ειμαστε γειτονες, οταν κατεβαινω αθηνα.
Μαλλον δικε μου για να μας πεις οτι μενεις βπ...![]()
![]()
Διαβαζειs Mαμαλακη ε????Αν ηταν ροβυθια ουτε που θα σ ενοιαζεεχω ηδη ψησει σολωμο στο φουρνο με μπροκολο καροτο και πατατα....οχι που θα σας περιμενα κι ολας![]()
εχω ηδη ψησει σολωμο στο φουρνο με μπροκολο καροτο και πατατα....οχι που θα σας περιμενα κι ολας![]()
το καταλαβα ...Ασφαλως. Ελπιζω μεγαλωνοντας να αρχισεις να καταλαβαινεις καλυτερα πότε καποιος κανει χιουμορ. Με το συμπαθιο κιολας.
![]()
Διαβαζειs Mαμαλακη ε????Αν ηταν ροβυθια ουτε που θα σ ενοιαζε
![]()
μπλιάχ
Εεε μα λεει ο δικος σου οτι ηθελε να δει αν εισται γειτονες οταν κατεβαινει αθηνα...χααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα
δεν το ειχα σκεφτει ετσι....ρε τι ειστε εσεις οι αντρες ρε σατανικος εισαι!!!![]()
Μπα .Μαλακία εντελώς είναι.Είναι μαγκιά να μένεις στα ΒΠ;
Είναι μαγκιά να μένεις στα ΒΠ;
Oλουθε ολουθεπιο ευκολα θα τα βρισκα σε κανα ζαχαροπλαστειο....ενω καστανα??????????? ε????????? που θα βρεις????? για απαντησε μου????????![]()
![]()
Εεε μα λεει ο δικος σου οτι ηθελε να δει αν εισται γειτονες οταν κατεβαινει αθηνα...![]()
το ξερω μαναρι...σε εκοψα εγω απο τις φωτοζ....σε γνωρισα απο τη φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κανονισε κακομοιρα μου να σε δουμε εκει που εβλεπα τον μπουλη πριν λιγο στον Αλφα![]()