Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καληνυχτα σας και χρονια πολλα.
μεγαλη να γινεις..
Εδω εισαι αφεντη μου?αυτη τη μαλακια "πολυχρωμος και εντοιχισμενος" δεν την καταλαβα ποτε
που ακριβως ειναι το αστειο της?![]()
...............Μεγαλη να γινει με μεζ μαλλιαΚαι χρονια πολααααα
( Αντε ρε τραγουδατε ρεμαλια )
Δεν ειναι απαραιτητο να γελασεις αν δεν το βρισκεις αστειο![]()
καληνυχτα σας και χρονια πολλα.
Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά..με κατασυγκινείτε..
Δεν το περίμενα ότι ο αγαπημένος μου Τζο θα το θυμόταν..
Τζοοοοοοοοοοοοοοοοοο..![]()
Κάθομαι και βλέπω την οθόνη με τις ευχές σας..και γελάω..
Πωωωωωω...γαμάτα αισθάνομαι...!!
εαν ταιριαξει ναι.Τι να γελάσουμε ρε αξές;;;; Όταν κάτι επαναλαμβάνετε συνεχώς παύει να είναι αστείο.... ;)
Καληνύχτα Βαλεριάκι....τα λέμε αύριο..... ;)
Μου αρεσουν τα ρεμπετικα,παω σε ρεμπεταδικα πινω το κρασακι μου και περναω πολυ καλυτερα απο τα λεγομενα μπουζουκια..Επαιζα παλια μπουζουκι και ξερω οτι το ρεμπετικο δεν ειναι ενα ειδος υποκουλτουρας αλλα ιστορια!!Ρε αγόρι....πολύ λαϊκός μας βγήκες για 85αρης (σ.σ. δεν εννοώ ηλικία όπως κατάλαβες).....σε ρεμπετομάγαζα πηγαίνεις με την παρέα σου;;; Εγώ μια φορά είχα πάει στη ζωή μου,και ξέρασα ότι είχα φάει τα τελευταία 10 χρόνια...........απορώ πως μπορείς ρε ήρωα....![]()
Μου αρεσουν τα ρεμπετικα,παω σε ρεμπεταδικα πινω το κρασακι μου και περναω πολυ καλυτερα απο τα λεγομενα μπουζουκια..Επαιζα παλια μπουζουκι και ξερω οτι το ρεμπετικο δεν ειναι ενα ειδος υποκουλτουρας αλλα ιστορια!!
Τι να γελάσουμε ρε αξές;;;; Όταν κάτι επαναλαμβάνετε συνεχώς παύει να είναι αστείο.... ;)
Καληνύχτα Βαλεριάκι....τα λέμε αύριο..... ;)
Παντως αν εισαι νεος κριμα.....Μου αρεσουν τα ρεμπετικα,παω σε ρεμπεταδικα πινω το κρασακι μου και περναω πολυ καλυτερα απο τα λεγομενα μπουζουκια..Επαιζα παλια μπουζουκι και ξερω οτι το ρεμπετικο δεν ειναι ενα ειδος υποκουλτουρας αλλα ιστορια!!
Ευχαριστώωωω ευχαριστώ βρε παιδιάαααααα...
(ουφφφ..συγκινήθηκα..)
Νταξει αντε φτιαξε το μαλλι "ταπερ" εσυ και χεσε μας εμας ...
Μου αρεσουν τα ρεμπετικα,παω σε ρεμπεταδικα πινω το κρασακι μου και περναω πολυ καλυτερα απο τα λεγομενα μπουζουκια..Επαιζα παλια μπουζουκι και ξερω οτι το ρεμπετικο δεν ειναι ενα ειδος υποκουλτουρας αλλα ιστορια!!
ινα παρακαλω
Εμενα μου αρεσει >![]()