KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ε...κάποια στιγμή..θα σε κόψει λόρδα..δε μπορεί..!!!Μπα δε πρόκειται.....ούτως ή άλλως στα μπαράκια είπα θα πάω....αρά θα πιω....δε θα φάω.....![]()
Ε...κάποια στιγμή..θα σε κόψει λόρδα..δε μπορεί..!!!Μπα δε πρόκειται.....ούτως ή άλλως στα μπαράκια είπα θα πάω....αρά θα πιω....δε θα φάω.....![]()
Ε...κάποια στιγμή..θα σε κόψει λόρδα..δε μπορεί..!!!
Μαγείρεψες?Έχω μαγειρέψει ήδη.....οπότε....είμαι Αγελαδίτσα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαγείρεψες?..κι όλαααας?![]()
Σε παντρεύομαι...είσαι άντρας για σπίτι..!!
Ωχ..τον ξέχασα..και είναι ακόμα με την οδοντόκρεμα στο πουλί..Ε λογικό δεν είναι...αφού ήμουν ξύπνιος όλη τη νύχτα,να μη μαγειρέψω;;;;
Πάντως για το ότι με παντρεύεσαι....πρέπει να ακούσουμε και τη γνώμη του τζο....![]()
Ωχ..τον ξέχασα..και είναι ακόμα με την οδοντόκρεμα στο πουλί..
Εεεεε ρε ποιός τον ακούει...
Θα κάνω ότι έχω πονοκέφαλο..μπας και γλυτώσω το γαμήσι που με περιμένει...
Αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....
(Πάλι θα έχει λόξυγκα το χρυσό μου..)
Ποτέ δεν μου λέει...είναι όλο εκπλήξεις το μωρό μου..Τι οδοντόπαστα είναι; Therament με το κροκοδειλάκι;![]()
Ποτέ δεν μου λέει...είναι όλο εκπλήξεις το μωρό μου..
Γι'αυτό κρατάμε τη σχέση μας υγιές..
Πωωωωωωωωωωωωωωω....αυτό πρέπει να λάβει χώραν σε μουσείο υψίστης ασφαλείας..
Μπιρμπιλωτή είναι απ'ότι θυμάμαι..τώρα δεν μπορώ να σου πω και ξεκάθαρα..Η οδοντόπαστα τι χρώμα έχει; Και θα βρούμε ποια είναι....![]()
Πω ρε μαλακα... :'( :'(
Το site τοτε μετρουσε.
Ουτε κλωνοι ουτε μαλακιστηρια, ουτε τιποτα.
Τωρα γαμησε τα. 50 ποστ το δευτερολεπτο και ολα για τον πουτσο.
Πόσα ποστ είχες τότε;;;![]()
μαλακιες λες ειχε απλα ενα θεμα για οπαδικα που λεγοταν 'οπαδικα' και τερμα οχι 50 θεματα για καθε αγωνα και ομαδα. πολιτικα δεν επαιζαν αλλα γενικα θεματα ασχετα με τη θεματολογια του σαιτ ειχε αρκετα, απλα δε γινοντουσαν πουτανα οπως τωρα.