alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
εννοειτε οτι εχω ξυρισμενες μασχαλεσ και κολαρακι εεεεε , γυαλιζουν ετοιμα για πουτσοδρομιες![]()
![]()
Αρχιδια δεν ξυριζουμε?
εννοειτε οτι εχω ξυρισμενες μασχαλεσ και κολαρακι εεεεε , γυαλιζουν ετοιμα για πουτσοδρομιες![]()
![]()
Αν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα με ξεκάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ.-![]()
Αν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα με ξεκάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ.-![]()
Τι να κλασει ο πρωτεινουχος...Αμα σε παρει χαμπαρι η λιονταρινα....
Καλά ρε συ...πότε πας κι έρχεσαι?Αν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα με ξεκάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ.-![]()
Πιες ένα ιμόντιουμ
Τί είναι αυτό;;;Ρε μαλακα παρε ενα immodium. Θα παθεις αφυδατωση.
κατερινα και με τις 2 μασχαλες το εκανες στερεοφωνικα ?????
πoystiki kithara oxi den kouvalao antres giati tha skiso to kaltson mou ..an kai tha mporousa afou me 1.90![]()
Δύο μαζί πρώτα...και 1 ύστερα από κάθε κένωση..πιες νεράκι βρεεεεε..θα πάθεις αφυδάτωση..Πιες ένα ιμόντιουμ
οι νεοι δεν πανε απο χεσιμο ρεΑν δεν πεθάνω σήμερα δεν θα με ξεκάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ.-![]()
Καλά ρε συ...πότε πας κι έρχεσαι?
Κατοστάρι το'κανες..
Τί είναι αυτό;;;
Δεν ξέρω αν έχω...
Τι να κλασει ο πρωτεινουχος...
δεν ερχεται....Καλά ρε συ...πότε πας κι έρχεσαι?
Κατοστάρι το'κανες..
Ντάξει θα επιζήσω μέχρι το πρωί πιστεύω...Σταγονες ειναι. Απο φαρμακειο θα το προμηθευτεις. Σε 5 ωρες ανοιγουν. Ή πηγαινε σε ενα διανυκτερευον.
οι νεοι δεν πανε απο χεσιμο ρε
πιες μια κοκα κολα αφου την αφησεις να ξεθυμανει, και αμα δε σε πιασει παρε ενα ιμοντιουμ να τελειωνεις
Υ.Γ. Αυριο να μου στειλεις φωτοτυπια την εγγραφη σου![]()
Με τις 2?κατερινα και με τις 2 μασχαλες το εκανες στερεοφωνικα ?????
πoystiki kithara oxi den kouvalao antres giati tha skiso to kaltson mou ..an kai tha mporousa afou me 1.90![]()
Ρε μαλακα παρε ενα immodium. Θα παθεις αφυδατωση.
κατερινα και με τις 2 μασχαλες το εκανες στερεοφωνικα ?????