Επισκέπτης
πιο πολυ κανει το εισητηριο για να πας με το λεωφορειο στο σουβλατζιδικο.....Ελπίζω 1,30 να έχει το σουβλάκι...και όχι η πίτα....αλλιώς κλείστε το...![]()
πιο πολυ κανει το εισητηριο για να πας με το λεωφορειο στο σουβλατζιδικο.....Ελπίζω 1,30 να έχει το σουβλάκι...και όχι η πίτα....αλλιώς κλείστε το...![]()
Θελω να ανοιξω θεμα "Latex,Corsets & Stockings" που να το βαλω ?...μμμμ
![]()
πιο πολυ κανει το εισητηριο για να πας με το λεωφορειο στο σουβλατζιδικο.....![]()
Τακουνολοβεράρα μουουουουουουου...γειαααααααααααααααααα
καπωs πρεπει να ξεχωριζει το σουβλακι απο το σαντουιτs ομωs
Γεια σου μεγαλε...Τι χαμπαρια??
Τακουνολοβεράρα μουουουουουουου...
Πίτα ή ψωμάκι:με γύρο,με σουβλάκι(χοιρινό,κοτόπουλο κλπ)με παντσέτα,με λουκάνικο,με μπιφτέκι....μ αρχίδια.
Σουβλάκι:Το σκέτο σουβλάκι(Συνήθως κομάτια κρέατος περασμένα σε ξύλινο καλαμάκι.Συχνά αναφέρεται και σαν "καλαμάκι σκέτο"
Σάντουιτς στα γυράδικα,που λένε στη Θεσσαλονίκη και ενοούν τον γύρο με πίτα,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Σάντουιτς είναι το ψωμί που ψήνεται στην τοστιέρα(με τα όποια υλικά του εντός).
Όοοοοοοολα καλά..όοοοοοολα ανθηρά...κοριστσάρα μου.... όλα καλά βρε????
Συμφωνούμε.Γι αυτό και το συναντάμε και σαν "κρύο".Σάντουιτς είναι το ΩΜΟ....το ψημένο λέγεται τοστ.... ;)
Στα Έβερεστ,κάτι ανόητοι,όταν τους λέω τοστ με ρωτάνε "το τετράγωνο" και γω τους λέω "όχι το μακρύ" (που να τους έλεγα και τίποτε άλλο....)....τοστ ρε βλήμα,είναι το ΨΗΜΕΝΟ,.......
![]()
Φράση που χρησιμοποιούμε συχνά:
"Πάμε πουθενά ,να φάμε τίποτα?
Χαχαχαχαχ...δεν παιζόμαστε πάντως...
Αμα ειναι ...βρωμικο, τοτε καλα το λεμεΦράση που χρησιμοποιούμε συχνά:
Καπου θα το ακουσε
Ειμαι σιγουρος![]()
τι μμμ και μμμ...αγελάδα είσαι?![]()
Όοοοοοοολα καλά..όοοοοοολα ανθηρά...
Φράση που χρησιμοποιούμε συχνά:
Εγώ λέω... "Πάμε ΚΑΠΟΥ,να φάμε ΚΑΤΙ;"...να κάνουμε και σωστή χρήση της γλώσσας....![]()
Συμφωνούμε.Γι αυτό και το συναντάμε και σαν "κρύο".