stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα τα φαει εξω 3-4Το έβγαλε το ημίχρονο ο αρούλης!!!![]()
θα τα φαει εξω 3-4Το έβγαλε το ημίχρονο ο αρούλης!!!![]()
[move][size=32pt]poustiki kithara = arahtik ikitsuop αναποδα[/size][/move]
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βαψε πορτοκαλι....Θέλω να δω,την αφάνα του,.,
ΤΙ να το κανω εξω εδω την εχω στοιχηματισει την γαμημενηθα τα φαει εξω 3-4
Ούτε στις μαλακίες δεν είσαι καλός παρά την τόση εξάσκηση!!![move][size=40pt]stam_90-Pz89=malakas_1[/font][/size][/move]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ να το κανω εξω εδω την εχω στοιχηματισει την γαμημενη
περπετανε οι μλκς
κανονικα οι αρειανοι πρεπει να μου δωσουν μπονους που επαιξα την σιτι γιατι οπως ξερεις τιποτα δεν μου βγαινει![]()
Και τότε ρε μαλάκα γιατί παίζεις,θες να κάνεις πιο πλούσιο τον ΟΠΑΠ;;;κανονικα οι αρειανοι πρεπει να μου δωσουν μπονους που επαιξα την σιτι γιατι οπως ξερεις τιποτα δεν μου βγαινει![]()
Δεν παιζει οπαπΚαι τότε ρε μαλάκα γιατί παίζεις,θες να κάνεις πιο πλούσιο τον ΟΠΑΠ;;;![]()
![]()
![]()
δεν παιζω για το χρημα αλλα για την δοξαΚαι τότε ρε μαλάκα γιατί παίζεις,θες να κάνεις πιο πλούσιο τον ΟΠΑΠ;;;![]()
![]()
![]()
Πως φαίνεται ο μαλάκας άνθρωπος...δεν παιζω για το χρημα αλλα για την δοξα![]()
ενω εσυ εισαι κρυφομαλακαςΠως φαίνεται ο μαλάκας άνθρωπος...![]()
![]()
![]()
Απαξιώ,όταν κερδίσεις κανένα e εκεί που τζογάρεις τα ξανα λέμε!!!ενω εσυ εισαι κρυφομαλακας
οπως και κρυφοπουστας
![]()
μιλας εσυ ρε βλακα? που οταν εχεις ευρω πανω σου, στα παιρνουν οι πακιστανοι?Απαξιώ,όταν κερδίσεις κανένα e εκεί που τζογάρεις τα ξανα λέμε!!!![]()
Μία φορά έτυχε κ δεν είναι σίγουρο ότι ήτανε πακιστανός!!!μιλας εσυ ρε βλακα? που οταν εχεις ευρω πανω σου, στα παιρνουν οι πακιστανοι?![]()
Μία φορά έτυχε κ δεν είναι σίγουρο ότι ήτανε πακιστανός!!!![]()
μια φορα μας ειπες οτι ετυχεΜία φορά έτυχε κ δεν είναι σίγουρο ότι ήτανε πακιστανός!!!![]()