Επισκέπτης
Πάντως καλό θα ήταν να ψηφίζουν τα μέλη για το ποιός να γίνει και ποιός όχι.Its a long way to the top![]()
Πάντως καλό θα ήταν να ψηφίζουν τα μέλη για το ποιός να γίνει και ποιός όχι.Its a long way to the top![]()
Βασικά στα αρχίδια μου η γνώμη τους(που όντως πάει με ό,τι θεωρείται μόδα),αν δεν μου άρεσε δεν θα το άφηνα(το μούσι).Γιατί είναι ηλίθιες βρε κορόιδο....ξέρουν ότι αυτό το στυλ έχει πέραση.....και γι'αυτό το γουστάρουν.....
Έεεεετσι..........κρατήστε το δικό σας στυλ λέμε..όχι ότι σας λένε οι γκόμενες......![]()
Πάντως καλό θα ήταν να ψηφίζουν τα μέλη για το ποιός να γίνει και ποιός όχι.
εσυ εισαι του πατου πως και εγεινες τοπ![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά στα αρχίδια μου η γνώμη τους(που όντως πάει με ό,τι θεωρείται μόδα),αν δεν μου άρεσε δεν θα το άφηνα(το μούσι).
εσυ εισαι του πατου πως και εγεινες τοπ![]()
![]()
![]()
![]()
Με τρώει,ένα βασικό πρόβλημα αν έχεις μούσι...Καλά άμα σ'αρέσει πάω πάσο....αλλά δε σε τρώει;;;![]()
Πάντως καλό θα ήταν να ψηφίζουν τα μέλη για το ποιός να γίνει και ποιός όχι.
εχω να πω οτι συντομα θα ειμαι στους τοπ 10 αξιολογητες![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω γω...Ματαιοτης ματαιοτητων
σε αυτο μετρανε και οι κριτικες αποι τσοντες ?![]()
Όταν σας παρατήσω ,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ και θα με αναζητάτε.Επίσης καλό θα ήταν να αποκτήσεις ζωή. Να δούμε τι άλλη βλακεία θα ακούσουμε
Bρε χάσου εσύ κ μην σε νοιάζει,θα κλάψουμε-θα πονέσουμε αλλά θα το ξεπεράσουμε...Όταν σας παρατήσω ,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ και θα με αναζητάτε.![]()
Όταν σας παρατήσω ,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ και θα με αναζητάτε.![]()
Όταν σας παρατήσω ,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ και θα με αναζητάτε.![]()
![]()
δωσε νεο αβαταρ πιο πικαντικο
![]()
Πω ρε...τους τελευταίους μήνες έχει βγει και μια άλλη σαχλή μόδα στο youtube....για όσους ψηφίζουν αρνητικά ένα βίντεο.....ας πούμε για το karma police που ακούω τώρα:
"65 people are gonna have the karma police come after them."
ή για το photographic που άκουγα προηγουμένως:
"28 people are not photogentic"
Αυτοί οι ηλίθιοι συνήθως παίρνουν πολλά thumbs up......έλεος....έχει καταντήσει αηδία.....![]()
ιδια ηλικια εχετε αβραμακο. ;)Ή μερικές φορές λένε για όσους ψηφίζουν αρνητικά ότι είναι φανς του Justin Bieber....![]()
![]()
![]()
Έλεος και με αυτόν....εμμονή τους έχει γίνει....σε ουκ ολίγα βίντεο,που δεν έχουν σχέση με δαύτον τον αναφέρουν.......![]()