loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καρφακι;;;δε περασε αυτη η μοδα;Καρφάκι τύπε, σαν του κριστιάνο ρονάλντο όμως. Μαλλί καρφάκι ψωλή φαρμάκι λένε
Ναι, για να κραταει φρενο στο μαξιλαρι το βραδυ...
καρφακι;;;δε περασε αυτη η μοδα;Καρφάκι τύπε, σαν του κριστιάνο ρονάλντο όμως. Μαλλί καρφάκι ψωλή φαρμάκι λένε
Ναι, για να κραταει φρενο στο μαξιλαρι το βραδυ...
Στο καρφακι εμεινες?καρφακι;;;δε περασε αυτη η μοδα;
χαλαρα!Στο καρφακι εμεινες?
Το φαρμακι το αντιπαρηλθες?
Γενακι δεν παιζει , ξυριζομαι καθε βδομαδα συνηθος , καμια φορα 10 μερες 15 ...
Ποια?Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;; :o
Για παπάς πας;;;; Εγώ ξύριζομαι κάθε μέρα συνήθως ή το πολύ κάθε 2 μέρες......παραπάνω με τρώνε......
μονο?Για παπάς πας;;;; Εγώ ξύριζομαι κάθε μέρα συνήθως ή το πολύ κάθε 2 μέρες......παραπάνω με τρώνε......
καρφακι;;;δε περασε αυτη η μοδα;
δεν εισαι αληθινος ναι;;;ελα πες το...Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;; :o
Για παπάς πας;;;; Εγώ ξύριζομαι κάθε μέρα συνήθως ή το πολύ κάθε 2 μέρες......παραπάνω με τρώνε......
δεν εισαι αληθινος ναι;;;ελα πες το...
.
Πάει και το καρφάκι.....τώρα πλέον είναι κοντό μαλλί,αξυρισιά,απλυσιάκαι τζιν μπουφάν......................ουστ ρε βρωμιάρηδες........
Oh My God!!!!!!! Αν έχεις κοινό τότε είσαι άτυχος.....γενικά είναι ατυχία να είσαι "κοινός άνθρωπος"......κανένας δε θα σε κοιτάξει
Όσα πιο πολλά "σπάνια" χαρακτηριστικά έχεις πάνω σου...τόσο το καλύτερο.....αλλά το πρώτο που φαίνεται είναι η εμφάνιση.....
3 φορες τη μερα και το βραδυ λεϊζερ πριν πας για υπνοΚάθε πόσο ήθελες;;;
καρφακι;;;δε περασε αυτη η μοδα;
και τον δειχνουν κιολας...γελωντας συνηθως..Ετσι ειναι ατυχησαμε ... εσενα σε κοιτανε πολλοι ?
Ετσι ειναι ατυχησαμε ... εσενα σε κοιτανε πολλοι ?
το τσαλακωμενο που λεμε εμεις ε?Ατιμέλητο καρφάκι.
σε αυτους που ξερω οχι...Την απλυσιά,γιατί την έσβησες;;;; Ισχύει........ ;)
3 φορες τη μερα και το βραδυ λεϊζερ πριν πας για υπνο
και τον δειχνουν κιολας...γελωντας συνηθως..
κομμωτρια που δεχεται να κανει αυτο το μαλλι τι να πει?Έχει τύχει να ξυριστώ μερικές φορές,2 φορές την ημέρα...(μία πρωί,και μία βράδυ όταν ήταν να βγω).......αλλά 3 δε νομίζω........
Θα'θελες.......εμένα η κομμώτριά μου,μου έχει πει ότι μου πάει αυτό το μαλλί.......
Έτσι;
http://[URL unfurl="true"]www.pdimages.com/laugh1small.jpg[/img[/URL]]
[/quote]περιπου...