Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ρε τι κανουν τα χορταρικα..
Αμα εχεις τετοιο εργαλειο τι να την κανεις την αγελαδα?Ρε τι κανουν τα χορταρικα..
Στην Επιτροπή Εκπτώσεων παραπέμπονται οι υπέρογκοι λογαριασμοί, οι οποίοι οφείλονται είτε σε βλάβες στο εσωτερικό δίκτυο των υδρευομένων είτε όταν ο μετρητής λειτουργεί ελατωματικά, με την προϋπόθεση ότι πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ορισμένα παραστατικά π.χ. Αίτηση έντυπη που χορηγείται από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών, παραστατικό (τιμολόγιο) για την αποκατάσταση της βλάβης της διαρροής, εκκαθαριστικό εισοδήματος, πιστοποιητικά εάν πρόκειται περί αναξιοπαθούντων ατόμων, πιστοποιητικά αναπηρίας κλπ.
Τωρα, αν σας πω οτι στην φωτογραφια αυτη, μ αρεσει το στομα της κοπελας, θα με πειτε τρελο?
Λες?Μαλακας, οχι τρελος. Μαλακας.
Εσυ κατι τρως και σε χαλαει....πρεπει να το ψαξεις...
Δεν πανε να απαυτωθουνε να ξελαμπικαρουν που μας ζητανε και τα ρεστα για τις κακοτεχνιες τουςΣτην Επιτροπή Εκπτώσεων παραπέμπονται οι υπέρογκοι λογαριασμοί, οι οποίοι οφείλονται είτε σε βλάβες στο εσωτερικό δίκτυο των υδρευομένων είτε όταν ο μετρητής λειτουργεί ελατωματικά, με την προϋπόθεση ότι πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ορισμένα παραστατικά π.χ. Αίτηση έντυπη που χορηγείται από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών, παραστατικό (τιμολόγιο) για την αποκατάσταση της βλάβης της διαρροής, εκκαθαριστικό εισοδήματος, πιστοποιητικά εάν πρόκειται περί αναξιοπαθούντων ατόμων, πιστοποιητικά αναπηρίας κλπ.
Αυτα ειναι .....
Πριν το ρολοι ζημια την φτιαχνει η ευδαπ,μετα το ρολοι εσυ...Δεν πανε να απαυτωθουνε να ξελαμπικαρουν που μας ζητανε και τα ρεστα για τις κακοτεχνιες τους
και σε μενα μου εσπασε ενας σωληνας εξω απο το σπιτι και μου ειπαν να το φτιαξω εγω .......
το ξερωΠριν το ρολοι ζημια την φτιαχνει η ευδαπ,μετα το ρολοι εσυ...
Ρωταω αν με παιζεις ..
σε ρωτησα κατι για τον λογαριασμο 2 φορες και δεν απαντησες
δεν εβαλα τα κλαματα βεβαια α, απλα ρωταω μηπως σε εχω πικρανει αθελα μου και δεν με παιζεις οπως τα αλλα παιδακια
κανουμε πως δουλευουμε κι αυτοι πως μας πληρωνουν....ααα μια φορα ειδα ποστς σου κ σου απαντησα.
απλα ειμαι στη δουλεια κ ανοιγοκλεινω το σαιτ κ χανω μερικα
κανουμε πως δουλευουμε κι αυτοι πως μας πληρωνουν....