Επισκέπτης
αντε ρε πιες τα φλοκια των αραπαδων σου με την κανατα ρε! Ο αλλος ειναι πουστικη κιθαρα, εσυ εισαι πουστικη πουσταρα!κανε μαλακα αλαξοκωλια με τον πακι διπλα σου και τα λεμε μετα....![]()
![]()
![]()
![]()
αντε ρε πιες τα φλοκια των αραπαδων σου με την κανατα ρε! Ο αλλος ειναι πουστικη κιθαρα, εσυ εισαι πουστικη πουσταρα!κανε μαλακα αλαξοκωλια με τον πακι διπλα σου και τα λεμε μετα....![]()
![]()
![]()
![]()
αντε ρε πιες τα φλοκια των αραπαδων σου με την κανατα ρε! Ο αλλος ειναι πουστικη κιθαρα, εσυ εισαι πουστικη πουσταρα!![]()
μπουμπι μπουμπι :-* :-* :-* :-*εγώ είμαι με τον σταμ
κανατε σχεση ρε;με τον φιλο μου με απατησες κακουργα;εγώ είμαι με τον σταμ
εχω χασει πολλα επεισοδια ρε με την καταραμενη δουλεια.ο οσοσος ο κομουνιστοσκυλος τα βαζει με τον γαυρο σταμ για ποιο λογο;
μπας και εισαι κομουνιστης ρε και τον ενοχλησες;φασιστας ειναι εθνικηστης....
δεν εχω ιδεα πως ξεκινησε ο καυγας.... εχει πολλες μερες![]()
![]()
![]()
μπας και εισαι κομουνιστης ρε και τον ενοχλησες;
παλι καλα που εισαι μπαρτσα και παρατησες την πουστομαδα.εγω ειμαι ανεξάρτητος...![]()
![]()
![]()
ψαξε στον κωλο σου! εκει το ξεχασες!φασιστας ειναι εθνικηστης....
δεν εχω ιδεα πως ξεκινησε ο καυγας.... εχει πολλες μερες![]()
![]()
![]()
ψαξε στον κωλο σου! εκει το ξεχασες!
![]()
![]()
![]()
αιμα τιμη χρυση αυγη ρε!ελα να σε λουσω λιγο φασιστακη μου.... τελευταια μπουκια για σημερα.... το αιμα σου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αιμα τιμη χρυση αυγη ρε!
κανονισε να περασω καμια βολτα να σε βρω στη συγγρου! να δουμε ποσο κανεις το κατοσταρι με τα τακουνια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολο μαλακιες λες! μαλακας εισαι? ε?αιμα τιμη καυλι θα λες.....
η τελευταια σταγονα απο το σπερμα ειναι το αιμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εχεις παθει ρε με τον σταμ;και γιατι δεν του μιλας στον πληθυντικο οπως τους αλλους;ολο μαλακιες λες! μαλακας εισαι? ε?![]()
γιατι μια φορα που του μιλησα στον πληθυντικο, νομιζε οτι απευθυνομουν στους αραπαδες που τον κανονιζανε....τι εχεις παθει ρε με τον σταμ;και γιατι δεν του μιλας στον πληθυντικο οπως τους αλλους;
δεν παει με αραπαδες καρατσεκαρισμενο.μονο με γυναικες παει ο σταμαρος.φυμολογειται οτι μια φοραγε και στραπον.χωρις ομως να εχουν διασταυρωθει οι πληροφοριες.γιατι μια φορα που του μιλησα στον πληθυντικο, νομιζε οτι απευθυνομουν στους αραπαδες που τον κανονιζανε....![]()
![]()
![]()