Ασε παιχτη δεν μας λυπαται.Και απο το κολλεγΙΟ να ειναι δεν μας πειραζει
δοκιμασε να μπεις στο redtube
Ασε παιχτη δεν μας λυπαται.Και απο το κολλεγΙΟ να ειναι δεν μας πειραζει
στο λυκειο ηταν ωραια εκτος απο το μαλακα τον διευθυντη που ηθελε να μας κανει με το ζορι κολλεγΙΟ (το -ιο το λεμε μαζι σα μια συλλαβη-καθοτι ημασταν κ χουριο)
Γουάαααααατ;;;;; Πλάκα κάνεις;;;;; Ήσουν από τα άτομα εδώ μέσα που ποτέ δε θα περίμενα ότι είναι από χωριό
Σου καταστρεψε τις βραδυνες ονειρωξεις σου αυτη η δηλωση? :-Γουάαααααατ;;;;; Πλάκα κάνεις;;;;; Ήσουν από τα άτομα εδώ μέσα που ποτέ δε θα περίμενα ότι είναι από χωριό
δε με ειχες καταλαβει απο την προφορα δλδ? ααχαχαχαχαχα
αχαχαχα
Σου καταστρεψε τις βραδυνες ονειρωξεις σου αυτη η δηλωση? :-
Καλα ρε τυπε εσει εισαι να πας να ζησεις σε ενα χωριο στην Ικαρια,που η μερα αρχιζει απο το βραδυΆμα είχαμε voice chat,θα άκουγα πως μιλάτε και θα βρίσκαμε από που είναι ο καθένας
Κατ'αρχήν για μένα δεν είναι βράδυ αλλά "μεσημεράκι".....23:30 σηκώθηκα....οπότε έχασες
είδες; εκεί που φαίνεται μια χαρά ο άλλος, σου λέει ότι είναι από χωριό και χάνεις τη γη κάτω από τα ποδάρια σου.Γουάαααααατ;;;;; Πλάκα κάνεις;;;;; Ήσουν από τα άτομα εδώ μέσα που ποτέ δε θα περίμενα ότι είναι από χωριό
Καλα ρε τυπε εσει εισαι να πας να ζησεις σε ενα χωριο στην Ικαρια,που η μερα αρχιζει απο το βραδυ
είδες; εκεί που φαίνεται μια χαρά ο άλλος, σου λέει ότι είναι από χωριό και χάνεις τη γη κάτω από τα ποδάρια σου.
μιλάμε για κόμπλεξ μεγατόνων.
ξέρω και κάτι πάκηδες... αθηναίους από τα γεννοφάσκια τους, μήπως έχεις καμιά συγγένεια;Εγώ τουλάχιστον δε πρόκειται να τη χάσω....ούτως ή άλλως ξέρω ότι είμαι γέννημα-θρέμα Αθηναίος
ξέρω και κάτι πάκηδες... αθηναίους από τα γεννοφάσκια τους, μήπως έχεις καμιά συγγένεια;
επειδή είστε κοντοχωριανοί, όχι τίποτα άλλοΚαμιά σχέση....λευκός είμαι....και ΚΑΘΑΡΟΣ....οπότε τι σχέση έχω
επειδή είστε κοντοχωριανοί, όχι τίποτα άλλο
επειδή είστε κοντοχωριανοί, όχι τίποτα άλλο
mcrae;ααααχ ποσταρεις κ τσουπ να κι ο κολιν
δηλαδή δεν έχεις ζήσει σε καθαρή πόλη.Εγώ πάντως είμαι βέρος Αθηναίος.......και οι 2 γονείς μου εδώ γεννήθηκαν.....χωριό δεν ξέρω καν τι είναι.....δεν έχω ζήσει ποτέ μου......
δηλαδή δεν έχεις ζήσει σε καθαρή πόλη.
τα γίδια δεν βρωμίζουν το χώρο που κοιμουνται, γιατί είναι τα πιο καθαρά οικόσιτα ζώα.Δηλαδή δεν έχω μεγαλώσει μέσα σε γίδια