Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ρε γαμιέστε λέμε.....
είμαι άρρωστος, ίωση, και είμαι αναγκασμένος να δουλεύω 24/7 για να παραδόσω project
κλαψεεεεεεεεεε......εμβολιο δεν ηθελες περσι ε;
ρε γαμιέστε λέμε.....
είμαι άρρωστος, ίωση, και είμαι αναγκασμένος να δουλεύω 24/7 για να παραδόσω project
επεσε λυκος και μου μειναν μονο τρια.....Να εδώ δεν βλέπεις;;; Ο άρχοντας του κάμπου τιθασεύει τα πρόβατά του...
κλαψεεεεεεεεεε......εμβολιο δεν ηθελες περσι ε;
επεσε λυκος και μου μειναν μονο τρια.....
Δεν ηταν λυκος, ο σταμ τα πηρε για προσωπικη χρησηεπεσε λυκος και μου μειναν μονο τρια.....
καλος αλλα τρωει πολυ ο πουστης......σερετη τον λενε....Κρίμα ρε φίλε... Καλός ο λύκος;
όχι ρε, τι εμβόλια και τέτοια;κλαψεεεεεεεεεε......εμβολιο δεν ηθελες περσι ε;
για την νεα κρατα ακομα...για καμια πιο νεα ή παλια δεν φτανει αλλα τεσπα την νεα ειναι να φοβασαι.....Το περσινό εμβολιάκι μια χαρά κράτησε πάντως....φέτος δεν ξέρω
κατέβασε κανένα update τότεγια την νεα κρατα ακομα...για καμια πιο νεα ή παλια δεν φτανει αλλα τεσπα την νεα ειναι να φοβασαι.....
για την νεα κρατα ακομα...για καμια πιο νεα ή παλια δεν φτανει αλλα τεσπα την νεα ειναι να φοβασαι.....
έλλειψη βιταμίνης C++
ναι ολοι στην ασιτια ειμαστε και στην αβιταμινωση τι να σου πω;απλα μας εχουν ποτισει τοξινες και χημικα για ολη μας την ζωη....και μετα σου λεει μην καπνιζεις....δεν πειραζει καπνιζει η καμιναδα για σενα .....κατέβασε κανένα update τότε
είναι η τρίτη φορά που ανεβάζω πυρετό φέτος.... και είχαν να ξανααρρωστήσω εδώ και 3-4 χρόνια.
κάποιος μου είπε να πιω κανένα χυμό για βιταμίνη c
και χαριτολογώντας του λέω, όντως πρέπει να έχω έλλειψη βιταμίνης C++
το ρακομελο,το σκορδο και κατι αλλα ματζουνια οπως και οι καυτερες πιπεριες εχουν αποδεδειγμενα αντιφλεγμονωδη δραση και βοηθαν καλυτερα απο πολλα φαρμακα το θεωρω δεδομενο......Τσικουδιά αδερφέ!!! Δεν σε πιάνει πράμα!!!
Δεν νιωθεις πραμα. Οχι οτι δεν σε πιανει τιποτα!Τσικουδιά αδερφέ!!! Δεν σε πιάνει πράμα!!!
και είμαι αναγκασμένος να δουλεύω 24/7 για να παραδόσω project
γουστάρεις;Το βλέπουμε