KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι?Το βράχνιασμα δεν είναι αναγκαστικά κακό σε μια γυναίκα...
Πάρε με τηλέφωνο να με ακούσεις κι άμα δεν χοροπηδάς από
τα γέλια όλη νύχτα να μη με λένε Κατερίνα..
Ναι?Το βράχνιασμα δεν είναι αναγκαστικά κακό σε μια γυναίκα...
καλα του τα πες
μπουκωμα θα 'ναιΈχει κλείσει ο λαιμός μου...γκουχ..γκουχ..
κι έχω βραχνιάσει..γκουχ...γκουχ..
Ναι?
Πάρε με τηλέφωνο να με ακούσεις κι άμα δεν χοροπηδάς από
τα γέλια όλη νύχτα να μη με λένε Κατερίνα..
:o :o :o :o :oκαι στον λιον πατα ειναι ο επομενος για πουλο
Μετά...δεν έχει...μετάααα...μας τελείωσε...Στείλε μου το τηλέφωνό σου... αλλά αν δεν σε λένε Κατερίνα μετά τι;
Ευχαριστώ βρε...γκουχ..γκουχ..κατ ωραιο σωμα εχεις
Μετά...δεν έχει...μετάααα...μας τελείωσε...
Βίλμα ωραίες αλλά πολύ ξύλο βρε παιδί μου... Γέρος άνθρωπος εγώ. Που να βρω την καρδιά να χτυπήσω μια κοπελίτσα τόσο; (Αν βέβαια βρω δεμένο τον House ή τον deker το συζητάω να τους σαπίσω... μέχρι και φάλαγγα τους κάνω!). Αλλά στο κοριτσάκι; Στο μπουμπούκι; Λίγο τα πάνω πάνω να του ρίξω...
Κατερίνα πρίμο ή μπάσο; Αν είναι μπάσο το συζητάω... για πρίμο δεν ξέρω... Μην βγει στο τηλέφωνο η Μανωλίδου!
Άστο σου λέω άστο..δεν είναι να μιλάω σε άνθρωπο..Βίλμα ωραίες αλλά πολύ ξύλο βρε παιδί μου... Γέρος άνθρωπος εγώ. Που να βρω την καρδιά να χτυπήσω μια κοπελίτσα τόσο; (Αν βέβαια βρω δεμένο τον House ή τον deker το συζητάω να τους σαπίσω... μέχρι και φάλαγγα τους κάνω!). Αλλά στο κοριτσάκι; Στο μπουμπούκι; Λίγο τα πάνω πάνω να του ρίξω...
Κατερίνα πρίμο ή μπάσο; Αν είναι μπάσο το συζητάω... για πρίμο δεν ξέρω... Μην βγει στο τηλέφωνο η Μανωλίδου!
Βίλμα ωραίες αλλά πολύ ξύλο βρε παιδί μου... Γέρος άνθρωπος εγώ. Που να βρω την καρδιά να χτυπήσω μια κοπελίτσα τόσο; (Αν βέβαια βρω δεμένο τον House ή τον deker το συζητάω να τους σαπίσω... μέχρι και φάλαγγα τους κάνω!). Αλλά στο κοριτσάκι; Στο μπουμπούκι; Λίγο τα πάνω πάνω να του ρίξω...
Θα μου σφυράτε..κι εγώ πάλι θ'ακούω..Ε τι; Ανώνυμη θα σε φωνάζουμε;