dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
...για να μην με ματιαζουν
Δεν ήξερα ότι πιάνει και με τσιγάρο...
...για να μην με ματιαζουν
Δεν ήξερα ότι πιάνει και με τσιγάρο...
εμενα παντως δε ΜΕ αρεσε πολυ :-
το καλο ειναι οτι μπορεςι να την πιασεις απ τα αυτια βεβαια κατα την διαρκεια της πιπσας και να την κατευθηνεις
επισεις ενα αλλο καλο ειναι οτι μετα μπορεις να τελειωσεις στο μαυρο της κεφαλι αφηνοντας το μονογραμμα σου ως αλλος Ζορρο
Να ετσι ας πουμε...
www.imagerous.com/] [/URL]
Ειμαι ο Τζορρο
Ειμαι ο Τζορρο
Να προσέξεις εσύ μην γίνεις και νομάρχης... τρομάρα σου!
Βίλμα τόση ώρα που μιλάς θυμήθηκα την Βίλμα από τον Scooby... άσχετο απλά επειδή λέγατε πριν για την Βίλμα από τους Flintstones!
Καλα αμα γινω νομαρχης αδερφες θα σας κανω μαγκες .. θα παρω απο κει το αεροδρομιο και θα σας το γεμισω πουτανεςΝα προσέξεις εσύ μην γίνεις και νομάρχης... τρομάρα σου!
Βίλμα τόση ώρα που μιλάς θυμήθηκα την Βίλμα από τον Scooby... άσχετο απλά επειδή λέγατε πριν για την Βίλμα από τους Flintstones!
αυτη ηταν βελμα βρε μαναρι :-
αυτη ηταν βελμα βρε μαναρι :-
Αλήθεια; Λάθος το θυμάμαι...
τωρα εχουμε και τον θηλυκο κοσνικ....την βιλμα....
δυο μασκοφοροι μαζι.....
τωρα εχουμε και τον θηλυκο κοσνικ....την βιλμα....
δυο μασκοφοροι μαζι.....
καλα ειναι....αλλα το αβαταρ της βιλμας της χαλαει το ιματζ που με τοσο κοπο ειχε πλασει......Γιατί βρε ΤζιΕλ? Δεν σ' αρέσουν τα μασκοφόρα μωρά;
Τρείς. Ο Κοσνίκιος συνοδεύεται πάντα από τον Ρόμπιν
με η το δη-Είστε πολύ δεικτικός φίλτατε glύκα. Απλώς το έθεσα πιό κομψά.
Τρείς. Ο Κοσνίκιος συνοδεύεται πάντα από τον Ρόμπιν
καλα ειναι....αλλα το αβαταρ της βιλμας της χαλαει το ιματζ που με τοσο κοπο ειχε πλασει......
καλα για τον κοσνικ ουτε λογος.....το ιματζ του το ειχα χαλασει εγω παλιοτερα με τις αποκαλυπτικες φωτο που εβαζα....
u2Γκλ έχεις αφιέρωση