Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
>βρε βλημα , εχυ το εχεις αυτο που χτυπαμε το φραπε και γω το ψαχνω
το δικο μου το γαλαζιο που ειναι ?
>βρε βλημα , εχυ το εχεις αυτο που χτυπαμε το φραπε και γω το ψαχνω
το δικο μου το γαλαζιο που ειναι ?
Αυτο θα πει τεχνη !!!!!!!!
σαν παππουλης που εισαι....ενω εγω ε ?
θα το ερευνησω.....Δεν υπάρχει καμιά φώτο,όπου η ξανθιά σηκώνει τη μελαχρινή μέσα στο νερό;
καυλα ειναι....
Χααααααααααααχαχαχαχαχ...σταμάτα ρεεεεεεε...έχω λιώσειειει...ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
αμα πας σπιτι του να θυμηθεις να μην πιεις φραπε ποτε....για ευνοητους λογους....Χααααααααααααχαχαχαχαχ...σταμάτα ρεεεεεεε...έχω λιώσειειει...ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
αμα πας σπιτι του να θυμηθεις να μην πιεις φραπε ποτε....για ευνοητους λογους....
Χααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...σταμάτα κι εσύ...ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...αμα πας σπιτι του να θυμηθεις να μην πιεις φραπε ποτε....για ευνοητους λογους....
Είδες άντρα που'χω?Κατερίνα....λυπάμαι,αλλά μπροστά στις πατουσάρες του τζο,τα δικά σου δεν πιάνουν
Χααααααααααααχαχαχαχαχ...σταμάτα ρεεεεεεε...έχω λιώσειειει...ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
Είδες άντρα που'χω?
Χαχαχαχαχαχ...
αμα πας σπιτι του να θυμηθεις να μην πιεις φραπε ποτε....για ευνοητους λογους....
:SΕγώ άμα πάω σπίτι του...τον θέλω να κάθετε στο κρεβάτι,μπρούμιτα,με σηκωμένα τα πόδια,και να διαβάζει
Κατερίνα....λυπάμαι,αλλά μπροστά στις πατουσάρες του τζο,τα δικά σου δεν πιάνουν
Θα ενώσουμε τις πατουσίτσες μας σήμερα?απο ηδονη ε ?
αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ θα σε κανω να χυνεις ολη νυχτα