sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Το εχει συχαθει το μουνι ο τυπος...βλπεις μωρο οτι ειναι γκεης .. αντι να περιμενει να κοιμηθω και να σε πηδηξει
οπως ολος ο κοσμος , αυτος θελει αν πηδηξει εμενα
Το εχει συχαθει το μουνι ο τυπος...βλπεις μωρο οτι ειναι γκεης .. αντι να περιμενει να κοιμηθω και να σε πηδηξει
οπως ολος ο κοσμος , αυτος θελει αν πηδηξει εμενα
Το χερι σου δεν το χρησιμοποιεις?Ρε συ..σεξ κάνω..δεν παλεύω με τους ανθρώπους..χαχαχαχαχ
Πού να τα βρω τα μπράτσα?
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ...βλπεις μωρο οτι ειναι γκεης .. αντι να περιμενει να κοιμηθω και να σε πηδηξειοπως ολος ο κοσμος ,
αυτος θελει να πηδηξει εμενα
τον αβραμη δεν τον χαλαει καμια ελληνορωμαικη να παλεψετε...θα σε αφησει και νικησεις.....Ρε συ..σεξ κάνω..δεν παλεύω με τους ανθρώπους..χαχαχαχαχ
Κατερινα τον συμβολαιογραφο το σηριαλ με τον σιορ ταπα το εχεις δει?Τσούνι-τσούνι και θα με πάρει ύπνος..
Αν το χρησιμοποιούσα πολύ το χέρι μου..Το χερι σου δεν το χρησιμοποιεις?
Ρε συ..σεξ κάνω..δεν παλεύω με τους ανθρώπους..χαχαχαχαχ
τον αβραμη δεν τον χαλαει καμια ελληνορωμαικη να παλεψετε...θα σε αφησει και νικησεις.....
ακολουθω το go west.....με μια μικρη παραλλαγη.....go to far west with jo.....Το εχει συχαθει το μουνι ο τυπος...
τον γερολαδα λες;Κατερινα τον συμβολαιογραφο το σηριαλ με τον σιορ ταπα το εχεις δει?
Ακουστά..αλλά δεν τα παρακολουθώ τα σήριαλ..Κατερινα τον συμβολαιογραφο το σηριαλ με τον σιορ ταπα το εχεις δει?
Οχι ρε εσυ λες το χριστο ξανασταυρωνεται....εγω λεω με τον σιορ ταπα κορυφαιος στο ρολο του..τον γερολαδα λες;
καθεις με τα βιτσια του....αλλοι πηδανε τον αδολφο
Υτο ηταν παραγωγη 79-80 το επαιζε η ερτ τοτε,ημουν 12 χρονων και το εβλεπα,και εχθες το βρηκα στο greek movies και το ειδα ολα τα κοματια απο αρχη μετα απο 30 χρονια,κορυφαιο ειδικα για εμας τους επτανισιους,με καταπλικτικες ερμηνιες απο βασιλη διαμαντοπουλο στο ρολο του συμβολαιογραφου σιορ ταπα..Αν το χρησιμοποιούσα πολύ το χέρι μου..
θα το είχα κλείσει το μπουρδέλο..
ακολουθω το go west.....με μια μικρη παραλλαγη.....go to far west with jo.....
Ααααααααχ...σε πειράζουνε άντρα μου..αααα πολυ μου κολαει αυτος σημερις...