gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για ποιον λογο;...................................................για αλλο λογο σταματαω να γραφω....................απο αποψε.................
για ποιον λογο;...................................................για αλλο λογο σταματαω να γραφω....................απο αποψε.................
δεν απευθυνθηκα σε σενα καραγκιοζακο......................δεν εισαι μονος σου στο σαιτ...........Και πολυ καλα θα κανεις...ετσι και αλλιως ολο μαλακιες μας γραφεις...και για να σε διευκολινο ..δεν θα μας λειψεις κανενος..
Γιδιοταν γραφεις στο μπου απευθυνεσαι σε ολους οσους ειναι συνδεδεμενοι...αντιλαβου μαλακισμενο?δεν απευθυνθηκα σε σενα καραγκιοζακο......................δεν εισαι μονος σου στο σαιτ...........
Ναι αυτο λεω .. και που εγραφες δε μου απαντουσες οποτε γεια σου
θα τα πουμε στο χοτελι , που θα σε γεμισω μελι ...........
θα σε γλυφω ολη νυχτα...... Χυσε με μωρο μου ... ριχτα![]()
πηρε χρυσο μεταλλιο................................Μαριάν, τι συνέβη για σένα το 2004 και το έβαλες στο νικ?![]()
Μαριάν, τι συνέβη για σένα το 2004 και το έβαλες στο νικ?![]()
πηρε χρυσο μεταλλιο................................![]()
ολ. αγωνεςςςςςςςςς
γιουρο
γιουροβιζιον![]()
![]()
και το άξιζε indeed....................................
επίσης βγήκε κυβέρνηση η ΝΔ
όλα αυτά που λες συνέβησαν σε όλους
εγώ ρώτησα αν συνέβη για κείνη κάτι το ιδιαίτερο και συμπεριέλαβε την χρονολογία αυτή στο νικ της.......................................![]()
μπορει να παντρευτηκε τον αντρα τς ζωης της![]()
δεν γνωριστήκαμε ακόμα![]()
γνωστος αντιγραφεας......γλ ο Altec21 σου αφηερωνει ενα τραγουδι![]()
![]()
;ατι δεν απαντησες στο Πμ ? ακομα βριζεις ?γνωστος αντιγραφεας......![]()
![]()
τις γερμανιδες πουτανες τις θεωρω πολυ τριτης κλασης.....;ατι δεν απαντησες στο Πμ ? ακομα βριζεις ?![]()
![]()
![]()