sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κανα κωλοδαχτυλο θα λεει αυτη τυπε...ελπιζω να εννοεις ποδιων
Κανα κωλοδαχτυλο θα λεει αυτη τυπε...ελπιζω να εννοεις ποδιων
Λοιπόν εσύ..πολύ μου κάνεις..κατα τις 12 θα βγεις και ετοιμαζεσαι απο τωρα;
η σιλβα σαν να χαθηκε κι αυτη.....μας εμεινε ο τσολιας να την βλεπουμε τουλαχιστον.....Κανα κωλοδαχτυλο θα λεει αυτη τυπε...
Χαααααααααχαχαχαχ...ναι..!!Αρα.....θα κανειs γυρω στην βδομαδα, μεχρι να φτασειs στο σημειο που θελουμε![]()
![]()
![]()
καλα....τεσπα αυτο το σουτιεν στο αβαταρ δεν μπορει να βγει;ζεστα κανει....Χαααααααααχαχαχαχ...ναι..!!
η σιλβα σαν να χαθηκε κι αυτη.....μας εμεινε ο τσολιας να την βλεπουμε τουλαχιστον.....
Δε μπορώ να το βγάλω..καλα....τεσπα αυτο το σουτιεν στο αβαταρ δεν μπορει να βγει;ζεστα κανει....![]()
καλα δεν θα ρθω αθηνα;θα τα πουμε απο κοντα.....και δεν ειναι απειλη .....Δε μπορώ να το βγάλω..
Θα χαλάσω την οθόνη..
Πρέπει να βγάλω άλλη φωτό βρε..
(Σε κούφανα?αααααχαχαχαχαχαχ)
Δε μπορώ να το βγάλω..
Θα χαλάσω την οθόνη..
Πρέπει να βγάλω άλλη φωτό βρε..
(Σε κούφανα?αααααχαχαχαχαχαχ)
Να μου πείτε μόνο πότε θα έρθετε..να μη φορέσω τα εσώρουχα τηςκαλα δεν θα ρθω αθηνα;θα τα πουμε απο κοντα.....και δεν ειναι απειλη .....![]()
![]()
;)
![]()
θα στειλω πμ στον ερευνητη να με φερει....
γιατι;εγω για δουλεια θα ρθω.....Να μου πείτε μόνο πότε θα έρθετε..να μη φορέσω τα εσώρουχα της
δουλειάς..να βάλω την πανοπλία και να πιάσω τοίχο..
Ααααααααχαχαχαχαχαχαχ...
Να μου πείτε μόνο πότε θα έρθετε..να μη φορέσω τα εσώρουχα της
δουλειάς..να βάλω την πανοπλία και να πιάσω τοίχο..
Ααααααααχαχαχαχαχαχαχ...
Άμα είσαι έξυπνος..κοίτα να έχεις μαζί σου και κανένα ανοιχτήρι για κονσέρβες για να με γδύσεις..γιατι;εγω για δουλεια θα ρθω.....![]()
καλησπερα!!!καλησπερα!!!
θα φερω ελβετικο σουγια.....αντε φυγε....θα αργησεις.....Άμα είσαι έξυπνος..κοίτα να έχεις μαζί σου και κανένα ανοιχτήρι για κονσέρβες για να με γδύσεις..
Δεν ξέρεις καμμιά φορά..
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Άμα είσαι έξυπνος..κοίτα να έχεις μαζί σου και κανένα ανοιχτήρι για κονσέρβες για να με γδύσεις..
Δεν ξέρεις καμμιά φορά..
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Πάω να ετοιμαστώ..καλησπερα!!!θα φερω ελβετικο σουγια.....αντε φυγε....θα αργησεις.....
![]()
![]()
Πάω να ετοιμαστώ..
Μέχρι να έρθουν να με πάρουν θα μπω πάλι..