Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλά....πριν από λίγο είχα πάει για ψώνια,και βλέπω έναν νεαρό 20something να παίζει τάβλι σε ένα σουβλατζίδικο του κώλου,από αυτά που έχουν τις πίτες με σουβλάκι  1,50 €,με έναν κωλόγερο 70φεύγα θα ήταν....έλεος.....πόσο καμμένο παίζει να είναι το παιδάκι αυτό; :jerking:

Λαμπρό παράδειγμα ο τσόλιας πσόλιας....να σου φέρουμε και κανένα χαπάκι για τη πίεση...και πες μου πότε...πριν ή μετά το γεροντίστικο τραγούδι που πόσταρες; ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
Καλά....πριν από λίγο είχα πάει για ψώνια,και βλέπω έναν νεαρό 20something να παίζει τάβλι σε ένα σουβλατζίδικο του κώλου,από αυτά που έχουν τις πίτες με σουβλάκι  1,50 €,με έναν κωλόγερο 70φεύγα θα ήταν....έλεος.....πόσο καμμένο παίζει να είναι το παιδάκι αυτό; :jerking:

Λαμπρό παράδειγμα ο τσόλιας πσόλιας....να σου φέρουμε και κανένα χαπάκι για τη πίεση...και πες μου πότε...πριν ή μετά το γεροντίστικο τραγούδι που πόσταρες; ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά....πριν από λίγο είχα πάει για ψώνια,και βλέπω έναν νεαρό 20something να παίζει τάβλι σε ένα σουβλατζίδικο του κώλου,από αυτά που έχουν τις πίτες με σουβλάκι  1,50 €,με έναν κωλόγερο 70φεύγα θα ήταν....έλεος.....πόσο καμμένο παίζει να είναι το παιδάκι αυτό; :jerking:

Εσυ δηλαδη τι καλυτερο κανεις απο αυτον τον 20something ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οχι  !!!!!
Απλα ειδα το εκτρωμα που εκδιδεται....
Γι αυτο σε ρωτησα...Ειδα την γιαγιακα και νομισα οτι κανει ερανο
Αλλα δεν ξερω να διαβαζω ρουσικα....
Οποτε το εξοικονομησα το ευρουλακι.... :grin: :grin: :grin:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16

εγω αλλου εχω ενσταση..γτ στην Ελλαδα οτι ειναι φτηνο το θεωρουμε παρακμιακο? αμα εκανε 3Ε η πιτα θα ηταν πολυ in εε? :tits2:

Επισκέπτης
Εσυ δηλαδη τι καλυτερο κανεις απο αυτον τον 20something ?

Κατ'αρχήν το τάβλι από μόνο του είναι μια μαλακία και μισή..... ;)

Έπειτα ποτέ δε θα πήγαινα σε καφενείο να παίξω με τους κωλόγερους χαρτιά,και τάβλι.....υπάρχει ένα καφενείο,που είναι 1' μακριά από το σπίτι μου,και ξέρω πολύ καλά πόσο χαμηλού επιπέδου είναι οι τύποι που συχνάζουν εκεί ;)

Και γω από αυτόν τον 20σάμθινγκ,ασχολούμαι με ποιο,σοβαρά και πιο δημιουργικά πράγματα

Επισκέπτης
εγω αλλου εχω ενσταση..γτ στην Ελλαδα οτι ειναι φτηνο το θεωρουμε παρακμιακο? αμα εκανε 3Ε η πιτα θα ηταν πολυ in εε? :tits2:

Ναι αγαπητέ....εγώ ποτέ δε τρώω από τον κάθε βρωμιάρη,πίτα με 1,5 €......άμα η πίτα δεν κάνει πάνω από 2 € σηκώνομαι και φευγω,.... ;)

Επισκέπτης
περίμενε να πας στρατό και τα ξαναλέμε... :cool2:

Αρνούμαι να πάω στρατό,γιατί:

1) Δε θέλω να μου κόψουν το μαλλί που έκανα περισσότερο από 1 χρόνο για να το φτιάξω
2) Δε γουστάρω να τρώω ότι γουστάρουν αυτοί
3) Δε γουστάρω να σηκώνομαι ότι ώρα γουστάρουν αυτοί
4) Σιχαίνομαι να κοιμάμαι στον ίδιο θάλαμο με άλλους 10 μαζί,που ο καθένας θα κλάνει,θα ρεύεται,θα φταρνίζεται,και γω δε ξέρω τι
5) Δε γουστάρω να φοράω τη στολή που θα μου επιβάλουν

κτλ.

Νομίζω αυτά αρκούν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom