gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν πας καναν νεο κοσμο;αυτος θα τρεχει ρε μλκ εγω που θα παω με το αμαξι τι μπορω να κανω
κοιτα ρε μλκ που μπηκα σε σκεψεις τωρα![]()
δεν πας καναν νεο κοσμο;αυτος θα τρεχει ρε μλκ εγω που θα παω με το αμαξι τι μπορω να κανω
κοιτα ρε μλκ που μπηκα σε σκεψεις τωρα![]()
θα παω αλλα δεν μπορω να τον περιμενω με το αμαξι οπως του ειπα,κοιτα μλκ που εγινεδεν πας καναν νεο κοσμο;![]()
ρε μπας και ο σταμ ειναι εκει με καμια αλυσιδα και μολοτοφ;θα παω αλλα δεν μπορω να τον περιμενω με το αμαξι οπως του ειπα,κοιτα μλκ που εγινε![]()
λες το αρχιδι γι'αυτο μου το παιζε μαγκια και μου λεγε το νου σουρε μπας και ο σταμ ειναι εκει με καμια αλυσιδα και μολοτοφ;![]()
![]()
μην ανησυχεις ....αμα τον πετυχεις καρφωσε στους αναρχικους οτι ειναι και αλητης ρουφιανος δημοσιογραφος......λες το αρχιδι γι'αυτο μου το παιζε μαγκια και μου λεγε το νου σου
αν δε γυρισω σε κανα διωρο ξερεται ποιον πρεπει να κυνηγησεται![]()
εφυγα παω να μην το στησω αν και ο μλκς θα ειναι κρυμμενος πισω απο κανενα καδομην ανησυχεις ....αμα τον πετυχεις καρφωσε στους αναρχικους οτι ειναι και αλητης ρουφιανος δημοσιογραφος......
τωρα θα ειναι ο ιδιος χωρις το ρολοι..... ;)Βαρε, εσυ εισουν αυτος με το μαυρο μπουφάν, ασπρο πουκάμισο ,τζιν και ενα ρολοι ??![]()
![]()
για σερετη κανα μηνυμα;Πειτε του βαρουλη οτι γαμιέται μολις ερθει και οτι αν νομηζει οτι θα την βγάλει καθαρη ειναι γελασμένος...
![]()
![]()
![]()
Οτι ειναι και αυτος μεγαλος μαλάκας που δεν γυρναει με το νικ νωντας...για σερετη κανα μηνυμα;![]()
ναι ρε μλκ χεστηΒαρε, εσυ εισουν αυτος με το μαυρο μπουφάν, ασπρο πουκάμισο ,τζιν και ενα ρολοι ??![]()
![]()
ρε πηγες να δειρεις τον φιλο μου τον σταματη?ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΓΕς ΡΕ ΟΡΝΙΟ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕς ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΣΤΟ 17 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ
ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΑΝΕ![]()
οχι αλλα δεν τη γλυτωνειρε πηγες να δειρεις τον φιλο μου τον σταματη?
πάλι καλά να λες που δεν έβαλε τα κλάματαΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΓΕς ΡΕ ΟΡΝΙΟ
Tι φορούσα???ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΓΕς ΡΕ ΟΡΝΙΟ