Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ κατσε ησυχα σαν μικρο κοριτσι και μην ασχολησαι για το καλο σου το λεω![]()
ειναι απο αυτους που μας κραζουν αυτο το καταλαβα ...
αλλα καλα οτι πεις εσυ
εσυ κατσε ησυχα σαν μικρο κοριτσι και μην ασχολησαι για το καλο σου το λεω![]()
Ρε συ ξέρεις τι πλάκα και χαβαλέ κάναμε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω θελω τσατ ....
θα ειχα τα μισα αστερακια αν υπηρχε ...![]()
![]()
![]()
![]()
κρα κρα κάνει το κοράκι κοριτσάκι.ειναι απο αυτους που μας κραζουν αυτο το καταλαβα ...:- ...
αλλα καλα οτι πεις εσυ![]()
μην αρχιζεις παλι τα αντριλικια αφου δεν σου πανε.χαλας το ιματζ σου ρε πλεζουρ.μη μου γαμάς άλλο την ψυχολογία παίκτη.
Υ.Γ.
έχουμε γνωριστεί πουστάκι με άλλο νικ και δεν το ξέρω;
:'(Ρε συ ξέρεις τι πλάκα και χαβαλέ κάναμε?
Τι ωραία που ήτανε..
μην αρχιζεις παλι τα αντριλικια αφου δεν σου πανε.χαλας το ιματζ σου ρε πλεζουρ.
Ρε συ ξέρεις τι πλάκα και χαβαλέ κάναμε?
Τι ωραία που ήτανε..
:'(
επρεπε να το ειχα μαθει νωριτερα το σαιτ ... :'(
Ε ναι..:'(
επρεπε να το ειχα μαθει νωριτερα το σαιτ ... :'(
Το φαντάζεσαι να πηγαίναμε σε ξένο site στο τσατάκι του και να μιλάγαμε όπως εδώ για κώλους και μουνιά?δεν υπαρχει καμια σελιδα να τσαταρεςι ενω παραλληλα σερφαρφεςι στο μπου ?![]()
Το φαντάζεσαι να πηγαίναμε σε ξένο site στο τσατάκι του και να μιλάγαμε όπως εδώ για κώλους και μουνιά?
Θα μας είχανε μπανάρει όλους..χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Το φαντάζεσαι να πηγαίναμε σε ξένο site στο τσατάκι του και να μιλάγαμε όπως εδώ για κώλους και μουνιά?
Θα μας είχανε μπανάρει όλους..χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν παίρνω..αλλά άμα δεν έχει τσατάκι εδώ..
μην παιρνεις ορκο![]()
Έπρεπε να το ζήσεις..με λόγια δεν περιγράφεται..Δετ το προλαβα το τσατ αλλα λιγο χαοδες το φανταζομαι
οχι ?
ναι πολυ χαωδες...εμπαιναν δεκα ανθρωποι εικοσι...εγω η εριναλ ο νταρκ ο ακορ η μπαιτ η ροχαλα η κατερινα ο λαρυ ο λαλακ ο αχαχουχας .....ο αβραμης βαραγε σκοπετα δωδεκα δεκαπεντε ωρες μεσα....λεγαμε καμια μαλακια και μετα ποσταριζε ο ακορ την γατα που καπνιζει και φρικαρε ο αβραμης....κολλουσε ολη την ωρα και ειδικα πανω στα καλυτερα....τελευταια εμπαινε και ο νωντας ...επισης μπαιναν και κατι νουμερα και μας βριζαν και τα καναμε ιγκνορ....τα χωναμε στον αλοχαπου ποσταρε κατι κουραδες,μας εβριζε με κατι αλλα νουμερα....καλα περνουσαμε.....μετα κοιμομασταν πανω στο πληκτρολογιο....Δετ το προλαβα το τσατ αλλα λιγο χαοδες το φανταζομαι
οχι ?
Έπρεπε να το ζήσεις..με λόγια δεν περιγράφεται..