Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν εισαι ομως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε για τον μπακαλη με περασες12 χρονων θα εκανα παιδι
![]()

δεν εισαι ομως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε για τον μπακαλη με περασες12 χρονων θα εκανα παιδι
![]()
Ναι ρε συ τζου..το έπαθα κι εγώ..
Και μου λέει ο σερβιτόρος με υφάκι..
-Συγνώμη..αλλά δεν σερβίρουμε φραπέ..
Και του λέω..
-Ε..φέρε μου τότε μια τυροκαυτερή και κουλουράκια να βουτήξω..
Και ο κωλος σου τρυπα εχει..κωλο τον λεσ δεν τον λες καλαμακι...Τα καλαμάκια βασικά πρέπει να έχουν ΤΡΥΠΑ ;)
Βλαχοφρέντο.....που τον πίνουν οι αξύριστοι με τα σκουλαρίκια![]()
Και ο κωλος σου τρυπα εχει..κωλο τον λεσ δεν τον λες καλαμακι...
α γεια σου.....ειδικα αμα ειναι αξυριστος ο αλλος το σκουλαρικι τι το θελει απορω;Τα καλαμάκια βασικά πρέπει να έχουν ΤΡΥΠΑ ;)
Βλαχοφρέντο.....που τον πίνουν οι αξύριστοι με τα σκουλαρίκια![]()
Δ ε μου λεσ ρε κιθαρα το σκουλαρικι στον αντρα ποτε εγινε μοδα στην ελλαδα?Δε μου λες Κάθυ....
Στο μαγαζί οι περισσότεροι που έρχονται είναι αξύριστοι με πολύ κοντό μαλλί και σκουλαρίκι;![]()
Όχι..Δε μου λες Κάθυ....
Στο μαγαζί οι περισσότεροι που έρχονται είναι αξύριστοι με πολύ κοντό μαλλί και σκουλαρίκι;![]()
του εχει αλλαξει το ονομα και τον λεει καλαμακι!Και ο κωλος σου τρυπα εχει..κωλο τον λεσ δεν τον λες καλαμακι...
Ρε μαλακα αν ηταν αυτο δεν θα το ελεγαν καλαμακι θα το ελεγαν σωληνακι..για σκεψου το..Εννοώ σαν σωληνάκι κάτι![]()
Δ ε μου λεσ ρε κιθαρα το σκουλαρικι στον αντρα ποτε εγινε μοδα στην ελλαδα?
α γεια σου.....ειδικα αμα ειναι αξυριστος ο αλλος το σκουλαρικι τι το θελει απορω;![]()
![]()
Όχι..
Μπαίνουν όλες οι ράτσες..
Γιατί?
του εχει αλλαξει το ονομα και τον λεει καλαμακι!
ετσι δεν ειναι? χοροπηδηχτο βιολοντσελο?![]()
ρε παπαρα φακες τετοια ωρα? ειναι βαρυ φαγητο,ασε που θα σε σπορισουνε...
μπα τσιρλιπιπι θα τον πανε θα ησυχασουμε για καμια ωραρε παπαρα φακες τετοια ωρα? ειναι βαρυ φαγητο,ασε που θα σε σπορισουνε...
ειναι σαν τα αξυριστα μουνια που ξαναρχονται παλι στην μοδα αν προσεξες......Αλήθεια..κι εγώ τώρα τελευταία αρχίζω και το παρατηρώ αυτό..
Αν και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στην αξουρισία..
Μπορεί να λανσάρεται καμμία μόδα και είμαστε αδιάβαστοι..
Ποιός ξέρει..
σκασε μπιχλαειναι σαν τα αξυριστα μουνια που ξαναρχονται παλι στην μοδα αν προσεξες......![]()
![]()
![]()
Το κεφαλι σου ξυνεις η τα αρχιδια σου και λογω του οτι δεν εχει εμοτικον για ξυσιμο αρχιδιων εβαλες αυτο που υπαρχει?
Το κεφαλι σου ξυνεις η τα αρχιδια σου και λογω του οτι δεν εχει εμοτικον για ξυσιμο αρχιδιων εβαλες αυτο που υπαρχει?