sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οχι ρε για να τα χωνο...μπορει και να το κανω baros1....για να παινευεις τον εαυτο σου![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε για να τα χωνο...μπορει και να το κανω baros1....για να παινευεις τον εαυτο σου![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :oοχι ρε για να τα χωνο...μπορει και να το κανω baros1....![]()
πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς πλιτς
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω καριολεεεεεεεεεες χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κ τα παπουτσια μεσα χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καυτο χύσι χυνωωωωωωωωωωωωωωωω
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω καριολεεεεεεεεεες χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κ τα παπουτσια μεσα χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καυτο χύσι χυνωωωωωωωωωωωωωωωω
ειμαι σιγουρος και αλλα δεκα αν σου βαλω θα σου αρεσουν και ας ειναι μαλακοπιτουρας και εχεις παει και στα μπουζουκια και ας ειναι μαλακοπιτουραςκλασικος μαλακoελληνας τραγουδιστης ειν ο μαζω, αλλα αυτο το τραγουδι μ'αρεσει![]()
Θα στην κανονισω εσενα την τρυπουλα σου πολυ καλα ... ;) ;) ;)
Κατεριναααααααααααααααααααα τη σφουγγαριστρα φερε!!!!
Οκ..εσυ σιννερμαν2,εγω μπαρος1 και θα αλληλοεπιβραβεβομαστε....:o :o :o
ε οχι δε θα μου χαλασεις το ηδη χαλασμενο μου ονομα
εγω θα κανω κλωνο που θα με επιβραβευει σε καθε μου ποστ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι σιγουρος και αλλα δεκα αν σου βαλω θα σου αρεσουν και ας ειναι μαλακοπιτουρας και εχεις παει και στα μπουζουκια και ας ειναι μαλακοπιτουρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα βελβ παρε εναπου εισαι κουλτουριαρα
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα τα λες τρελιαρη μουΟκ..εσυ σιννερμαν2,εγω μπαρος1 και θα αλληλοεπιβραβεβομαστε....![]()