Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επιτελους γυρισε ο περσόνας...
Απο αυριο θα πεφτουν ριαλ μπινελίκια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααντε κι εχω σκουριασειιιιιιιιι

Επιτελους γυρισε ο περσόνας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον εχω 1000 μηνυματα πισω....δυσκολο να με ξαναφτασει παντωςΕπιτελους γυρισε ο περσόνας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιστεύεις ότι δεν παρακολουθούν που μπαίνετε??? >
Καλά βρε...από χτες μ'ένα καφέ στο χέρι είσαι?
Ναι..Ρε σεις όταν στο κόβουνε το τηλ. μπορούνα να σε καλεσούνε;;;![]()
Καλά δεν κόβουνε κ το ίντερνετ μαζί;;;
NαιΜισό...για σταθερό λες?
Νομίζω το ιντερνετ για κάποιο διάστημα αν είναι κομμένο το τηλέφωνο δεν στο πειράζουνε..Καλά δεν κόβουνε κ το ίντερνετ μαζί;;;
Nαι
Για πόσο διάστημα δεν ξέρεις;;;Νομίζω το ιντερνετ για κάποιο διάστημα αν είναι κομμένο το τηλέφωνο δεν στο πειράζουνε..
Λειτουργεί..
Δεν θυμάμαι για πόσο..δεν μου έχει τύχει προσωπικά..Για πόσο διάστημα δεν ξέρεις;;;
Να δω πόσο θα χαίρεστε την παρέα μου!!!![]()
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχει περάσει κ ο διαυθυντής από το μαγάζι σου!!!Δεν θυμάμαι για πόσο..δεν μου έχει τύχει προσωπικά..
Γιατί βρε το άφησες απλήρωτο?
Κι αυτοί γιατί να στο κόψουνε?
Να τους πάρεις γρήγορα τηλέφωνο και να τους πεις ότι το χρειάζεσαι για να μπαίνεις στο Άμα πεις έτσι..θα σου κάνουνε και έκπτωση..χαχαχαχαχαχ..
Πες..αφήστε το μου είπε η Κατερίνα και είπε να περάσετε να σας κεράσει κάνα μουνί...χαχαχαχαχχαχαχαχ..
Χαχαχαχαχαχαχ...Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχει περάσει κ ο διαυθυντής από το μαγάζι σου!!!![]()
και γω με κοστουμι παω στα μπουρδελα....μην σου πω με φρακο σαν τον κωνστανταρα στην ταινια απο το καζινο κατευθειαν....Χαχαχαχαχαχαχ...
Αλήθεια..
Μερικές φορές μπαίνουν κάτι γραβατωμένοι μέσα..και είναι σ'αυτή τη περιοχή..σαν τη μύγα μες στο γάλα..
Σπάνια...αλλά έρχονται και τέτοιοι...
Κανόνισε να λες αλήθεια..και γω με κοστουμι παω στα μπουρδελα....μην σου πω με φρακο σαν τον κωνστανταρα στην ταινια απο το καζινο κατευθειαν....![]()
![]()
![]()
Γκεστ έκανε μου είπε σε pm. :-Που ειναι ο περσόνας να πεσει μπινελίκη?
![]()
![]()
![]()
![]()