gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στο καπου αλλου καντο....Λέω να χτυπήσω ένα τριαντάφυλλο τατούαζ...
Πλάτη,μπράτσο ή κάπου αλλού;;;![]()
στο καπου αλλου καντο....Λέω να χτυπήσω ένα τριαντάφυλλο τατούαζ...
ΑΑΑΑ εγινα γλομποςπωροθηκα με την κουρευτικη και πηρα και κατι ψηλα που εχω στο στηθος
παει πουστρεψαμε![]()
Λέω να χτυπήσω ένα τριαντάφυλλο τατούαζ...
:o :o :oπαραδέξου επιτέλους οτι το ζηγυζεις το λουκουμάκι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πού είσαι άντρα μου?
Δλδ?:o :o :o
σταματη πιστευω πως ξερεις πλεον πως θα με αναγνωρισεις![]()
Γιατί ρε δεν μπορεί σε έναν άντρα να του αρέσουνε τα λουλούδια;;;παραδέξου επιτέλους οτι το ζηγυζεις το λουκουμάκι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πού;;;χτύπα το κάπου αλλού![]()
εχεις καταλαβει πιστευω τα 2 μου ΜΜ
και εχεις και παρκινσον πανω απο το πληκτρολογιο.....Γεια σου γυναικα μου , αγαπη μου ερωτα μου
απανεμο λιμανι μου , στηριγμα μου , [size=30pt]καταγυφηγιο [/size]μου
( οπως καταλαβατε πειναω και εχω και σηκωμαρες)
εκει που θα το βλεπει ο παρταινερ σου στο σεξ...Πού;;;![]()
εχεις καταλαβει πιστευω τα 2 μου ΜΜ
το ενα το παρκαρω παντα κοντα μου![]()
Δεξί ή αριστερό κωλομέρι;;;εκει που θα το βλεπει ο παρταινερ σου στο σεξ...
στον κωλο!
Χαχαχαχαχαχ...ε ναι βρε..αφού έτσι του αρέσει..τι να κάνουμε..Με δωσεις γαμαει αυτος ?
καλα τι σταση ειναι αυτην προσπαθω να την ζωγραφισω και δεν μπορω ...
παω να δω κατι πιμια και ερχομαι ....
ΑΑΑΑ εγινα γλομποςπωροθηκα με την κουρευτικη και πηρα και κατι ψηλα που εχω στο στηθος
παει πουστρεψαμε![]()
Πού;;;![]()
Έχω κι εγώ τριαντάφυλλο..χι χι..αριστερή ωμοπλάτη..!!Λέω να χτυπήσω ένα τριαντάφυλλο τατούαζ...
το δυτροχο ειναι σχεδον παντα κοντα μου αν ειναι παρκαρισμενο φωκ.ειμαι καπου εκει αλλιως το ανεβαζω φυλ. οποτε αν σταθεις κοντα του θα με καταλαβεις οχι εμενα αλλα τη γροθια μου γιατι αν δω καποιον να το πειραζει δε μιλαωΝαι αλλα εσυ μπορει να φυγεις μακρια ..... Υπαρχουν πολλα πορδελα μακρια...![]()
![]()
![]()
εγώ δεν έχω τατουάζ, αλλά αν έκανα θα το έκανα (δεν ξέρω τι) στο πλάι του σώματος (στο κομμάτι δηλ. που ενώνει το μπροστά μέρος του κορμιού με την πλάτηδεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι το σημείο αυτό γαμάει και δεν προτιμάται από τους πολλούς
επειδή το δικό σου όμως είναι τριαντάφυλλο () θα πρότεινα να το κάνεις ψηλά στην ωμοπλάτη, πίσω ακριβώς από τον ώμο, και να μην είναι πολύ μεγάλο (όσο μικρότερο, τόσο καλύτερα σε αυτό το σημείο)
αυτή είναι η γνώμη μου![]()
Αριστερή ωμοπλάτη λοιπόν!!!Έχω κι εγώ τριαντάφυλλο..χι χι..αριστερή ωμοπλάτη..!!
αντε παπαζολη σε βλεπω στο 26ης 35 να δουλευεις πρωινη βαρδια συντομα.......καλα το πας με το τριανταφυλλο τατου....Έχω κι εγώ τριαντάφυλλο..χι χι..αριστερή ωμοπλάτη..!!
Έχω κι εγώ τριαντάφυλλο..χι χι..αριστερή ωμοπλάτη..!!
Σιγα, φοβήθηκα.....το δυτροχο ειναι σχεδον παντα κοντα μου αν ειναι παρκαρισμενο φωκ.ειμαι καπου εκει αλλιως το ανεβαζω φυλ. οποτε αν σταθεις κοντα του θα με καταλαβεις οχι εμενα αλλα τη γροθια μου γιατι αν δω καποιον να το πειραζει δε μιλαω![]()