stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Φιλαρακια φαρκελι και σταμ90 ,χτες πηρα 2 καλες πριπτωσεις στο Μεταξι στην βραδυνη βαρδια .Κολωνου 30 στο πανω και Κολωνου 32 στο πανω.
Η τυπισσα στο Κολωνου 30 πανω ,μου ειπε οτι μοιαζει με την Gabriela Spanic και πραγματι εχει δικιο.Αντικειμενικα ωραιος μουνος ,κατ'εμε.
Η τυπισσα στο Κολωνου 32 εχει κωλο βραζιλιανικο ,ενω ειναι ρουμανα .Σφιχτο μουνι ,καλο τσιμπουκι ,ωραιο δερμα ,γλυκεια κοπελα για καταθεση.
Εδωσα εκ των προτερων πουρμπουαρ στις γκομενες ,για να με περιποιηθουν και με αφησαν να τις γαμησω δυνατα .
Αν δεν εβρεχε καρεκολοποδαρα θα πηγαινα και σημερα !
Φυλής προσέχουνε περισσότερο δηλαδή;;;Γενικα το θεμα της υγιεινης ειναι που με πειράζει στο μεταξουργειο...
Γενικα το θεμα της υγιεινης ειναι που με πειράζει στο μεταξουργειο...
Δηλαδή;;;Παντως τα Κολωνου 30 και 32 ειναι αποδεκτα απο αποψη υγιεινης.
χωρις μπουρμπουαρ δε θα σε αφηναν να τις γαμησεις δυνατα*?
Οχι .
Αν αφηναν τον καθενα να τις γαμησει δυνατα ,
θα το εκλειναν το "μαγαζί " !
Με πουρμπουαρ ,δεν βαζουν "κοντρα " ,ούτε κανουν και αλλα κολπα ωστε να μην τις σφυροκοπας.
Τις γαμησα δυνατα ,ιεραποστολικο και με συμπιεση γερη ,και ηταν ωραια φαση .Ιδιως αυτη στο κολωνου 32 την κοπανησα πολυ γερα .Κωλαρα σφιχτη !
*με ρυθμο, διχως αυριο![]()
Είδες,εδώ πάντα μαθαίνεις,η γνώση δεν σταματάει ποτέ!!!αα σορρυ εν τα ξερα αυτα.
οχι, απλα ετσι το λεω![]()
Ασχημό πράγμα να τσιμπηθείς γμτ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι με πουτάνα...Τσιμπηθηκες ?
Με ποια ?
Όχι με πουτάνα...![]()
Πάντως το σώμα όταν μυρίζει ιδρωτίλα είναι αηδία κ μου έτυχε την μία κ μοναδική φορά πουΓλωσσα λανθανουσα ,αληθεια λεγει.
Κυπραια λοιπον !
Και οι κυπριοι ειναι αδελφοι μας .
Επι του θεματος :Δωστε στη τσατσα 4 ευρω ,να σας αλλαξει σεντονια !
Εφοσον αλλαξουν τα σεντονια ,δεν θα τιθεται θεμα υγιεινης.
Γαμηστε αφοβα !
Σκεπτομαι την κωλαρα στο Κολωνου 32 και η πουτσα μου σηκωθηκε και ειναι πολυ σκληρη .
Αν δεν ειχα πρωϊνο ξυπνημα θα πηγαινα να της τον χωσω.
Παίζει δεν διαφωνώ...Αρα δεν θα γαμησεις !