Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μη γελας και εσυ τα ιδια σκατα εισαι.
μικρε γατούλη, εαν δεν ήσουν τόσο κολλημένος με το να το παιξεις έξυπνος σε μένα, θα παραδεχόσουν τουλάχιστο ότι έχω δίκιο στην επισήμανση που έκανα! Αντε πιες το γαλατάκι σου τώρα να μεγαλώσεις και να βγάλεις τρίχες!
Ειρηνη υμιν αδελφοι..................... η εστω Ειρηνη Λυρη !!!!!!!!!
ναι, πρεπει!Όχι, μαλακία είπες. Με τη λογική σου τότε πρέπει να βγάλει κι ο έκτωρ το μωράκι που κάνει πους απς από το αβάταρ του
Α μπραβο!!!!!!!!!!!!! οσο πιο γυμνεs τοσο πιο καλα.....εχω καινουριες φωτο της φιλης της ... :-
Καλυτερα αυτη παρα η αλλη παντως φιλαρακι, ειναι οικονομικη...Αυτη παιρνει κερμα, το αλλο μηχανημα το κοβω για χαρτινα...
:-* :-* :-* :-*
Πες τωρα οτι γουσταρεις το απαλο κωλαρακι του robin και ασε τις υπεκφυγες...Η νομιζεις οτι δεν εχω καταλαβει για ποιον ειναι τα gay τραγουδια που ποσταρεις στο radio?πάντως ένας μπάτμαν δεν καταδέχεται να τον χώσει εκεί που είχε πηδήξει ένας πάκμαν![]()
Πες τωρα οτι γουσταρεις το απαλο κωλαρακι του robin και ασε τις υπεκφυγες...Η νομιζεις οτι δεν εχω καταλαβει για ποιον ειναι τα gay τραγουδια που ποσταρεις στο radio?
Yπαρχει και μια παραφιλολογια επι του θεματος, in case you dont knowαυτό είναι σαν να βγάζεις ασίστ στον γλ να ποστάρει χαλκευμένες φωτογραφίες μου![]()
οο μπακ φρομ δε ντεντ![]()