KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κατάλαβα...κι αυτοί καταπίνουν τις τσίχλες ε?οχι δε θελω αυτοι ψεκαζουν παχυρευστο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα...κι αυτοί καταπίνουν τις τσίχλες ε?οχι δε θελω αυτοι ψεκαζουν παχυρευστο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα...κι αυτοί καταπίνουν τις τσίχλες ε?
Είναι κι άλλες..αλλά δεν το λένε..Πλακα πλακα Κατερινακι, εισαι η μονη που δικαιουται να λεει "εχω γαμηθει στη δουλεια".
παλια τον ψεκαζα εγω![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα τελευταια δεν μπαινω πολυ
Kαι θα το βαφτισουμε Kebab Metalδιορθώνω το προηγούμενο:
να δω πακιστανό να παίζει τιγρέ ηλεκτρική κιθάρα ενώ ταυτόχρονα αλέθει κεμπαπ με τα βρώμικα πατουσάκια του και τι στον κόσμο![]()
οχι βρηκα δευτερη δουλεια να γεμιζω τον αδειο μου χρονο.....παταω κεμπαμπια σε ενα υπογειο......Βρήκες γκόμενα;![]()
Ο κυκλωπας για γυναικα του !Είναι κι άλλες..αλλά δεν το λένε..
Φοβούνται μη και τους βγει το όνομα..
Εγώ φοβάμαι μη μου βγει το "μάτι"..
Με ένα μάτι..ποιός θα με "πάρει"?????
Χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Ώπα?Κολωνου 30 στο πανω ,σημερα βραδυνη βαρδια , κοπελα με το ονομα Μονικα ,αντικειμενικα ομορφη.Στηθος 3αρι φυσικο τελειο ,σαν αγαλμα .Προσωπο που θυμιζει Ορνελα Μουτι .Ξανθα κατσαρα μαλλια .Ωραιο δερμα και σφιχτο κορμι με θηλυκες καμπυλες .Την πηρα και σκεφτομουνα την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 .
Απολαυση !
Σκεφτομουνα ,γιατι δεν την βαζει να δουλεψει στο Μαγαζιτης η Κατερινα ,που πρεπει να πουμε οτι ειναι το πιο καθαρο και νοικοκυρεμενο.
Σωστό κι αυτό..Ο κυκλωπας για γυναικα του !
την ωρα που το κανεις αυτο τυπε σου παιζει μεταλ ο κιθαρας με τιγρε κιθαρα?οχι βρηκα δευτερη δουλεια να γεμιζω τον αδειο μου χρονο.....παταω κεμπαμπια σε ενα υπογειο......![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααααχααχχααχαχαχαχαααχαα....ναι για να κραταω ενα τεμπο.....την ωρα που το κανεις αυτο τυπε σου παιζει μεταλ ο κιθαρας με τιγρε κιθαρα?![]()
νομιζα ηταν γουτσου γουτσου......Ώπα?
Καλώς τον πηδηχτούλη..
Άχουτο μωρέεε
Τζούγου τζούγου τζούγου...
Ώπα?
Καλώς τον πηδηχτούλη..
Άχουτο μωρέεε
Τζούγου τζούγου τζούγου...
Το κάνω από κάτω προς τα πάνω..νομιζα ηταν γουτσου γουτσου......![]()
Όταν θα γίνει θα το μάθεις..για πες ποτε θα κανεις βαρδια !
Να ερθουμε να σου πουμε τα χρονια πολλα απο κοντα !
καβλα και συναισθηματικη ,σαν γνησιο ζωδιο ιχθυς !
α....Το κάνω από κάτω προς τα πάνω..
Γι'αυτό..