pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εεε συγκράτησε την γκαύλα κ κάνε αφού εξασφαλιστείς τα επαγγελματίκα σου ή κάπου που δεν φαίνεται αν δεν το θες...εχεις δικιο ...
αλλα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
....
Εεε συγκράτησε την γκαύλα κ κάνε αφού εξασφαλιστείς τα επαγγελματίκα σου ή κάπου που δεν φαίνεται αν δεν το θες...εχεις δικιο ...
αλλα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
....
Ρε μαλάκα έχω κάνει εγχείρηση κ έβλεπα να με ανοίγουνε....ρε μλκ στον στρατο πηγε να μου κανει εμβολιο ενας φανταρος και γυρναω και του λεω θα γυρισω το κεφαλι μην μου πεις τιποτα καντην ξαφνικα ενταξει ενταξει και μην πονεσω του λεω την γαμησες
χεστηκε ο μαλακας και εφερε τον γιατρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι μικρη ακομα κατσε να οριμασει το μυαλο σου και μετα κανεις ταττου αρκει να ξερεις τι να κανεις και οχι να κανεις κατι μονο για να κανεις μην βιαζεσαιεχεις δικιο ...
αλλα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
....ωραιο ειναι αυτο ....
αλλα με τοσα μελη οπου και να παω θα με παρουν χαμπαρι ....![]()
εσυ εχεις συνηθισει να σου ανοιγουν και τον λωκο εκει θα κολλησειςΡε μαλάκα έχω κάνει εγχείρηση κ έβλεπα να με ανοίγουνε....
Χέστη,εεεε χέστηηηη!!!![]()
ντουζΡε γαλλομαθεις το ντουζ στα γαλλικα πως γραφεται?
Οι τατουάτζηδες πάντως μου είπανε ότι τα τατούαζ με το όνομα γκόμενου/ας είναι τα τοπ τους,διπλό δουλειά....εισαι μικρη ακομα κατσε να οριμασει το μυαλο σου και μετα κανεις ταττου αρκει να ξερεις τι να κανεις και οχι να κανεις κατι μονο για να κανεις μην βιαζεσαι
Χέσταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!εσυ εχεις συνηθισει να σου ανοιγουν και τον λωκο εκει θα κολλησεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το σημα του μπου ρε χαζουλα
καλα κανε οπου θες στα τετοια μου εγω θα πονεσω![]()
![]()
![]()
![]()
Πάνε καλό μου κ ρώτα...
nai m t 'pan ....
lew na ponaei poly ? :-
εισαι μικρη ακομα κατσε να οριμασει το μυαλο σου και μετα κανεις ταττου αρκει να ξερεις τι να κανεις και οχι να κανεις κατι μονο για να κανεις μην βιαζεσαι
χεστηκα και να ποναει ... θα περασει ...Πάνε καλό μου κ ρώτα...
Σε μερικά σημεία πονάει περισσότερο,σε μερικά ελάχιστα.
Κάντα όμως με καλιγραφικά να έχει λίγο στυλ...ή τα αρχικα τον γονιων μου στ σβερκο ... ή το "π" πισω απ τ αυτι...
χεστηκα και να ποναει ... θα περασει ...![]()
Κάντα όμως με καλιγραφικά να έχει λίγο στυλ...
Αρκεί να μπορείς να αντέξεις εκείνη την ώρα,μετά δεν πονάει.
Tα πολύ έντονα-ακραία γενικά δεν δείχνουνε ωραία...ναι ρε συ .... διακριτικο θα ειναι ...
δεν μ αρεσουν τα πολυ εντονα σε γυναικες ... :- :-
εγω σου λεω να γραψεις baros που ειναι τρεντυή τα αρχικα τον γονιων μου στ σβερκο ... ή το "π" πισω απ τ αυτι... χεστηκα και να ποναει ... θα περασει ...![]()
εγω σου λεω μόνο να μην γραψεις baros που ειναι gay![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναλογα ...Tα πολύ έντονα-ακραία γενικά δεν δείχνουνε ωραία...
εγω σου λεω να γραψεις baros που ειναι τρεντυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα το πηγες εως εδω αλλα ως προς τι το γελιοαναλογα ...
αυτα που αντιπαθω ειναι οσα εχουν χρωμα ....![]()
ειτε μεγαλα ειτε μικρα ...
θα γραψω μπαρος γτ ειναι![]()
![]()
![]()
Διαφωνείς δηλαδή ότι είσαι για γέλια;;;καλα το πηγες εως εδω αλλα ως προς τι το γελιο![]()