Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.915
Πόντοι
6.035
Πω ρε πούστη...μου τη σπάει όταν λένε για δύσκολες εποχές,για οικονομικε΄ς κρίσες και μπούρδες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καραμέλα έχει γίνει και αυτό σαν το "τυχαίο; δε νομίζω" :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά,πείτε κάτι διαφορετικό :headbang:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν ξερεις τι σου γινεται η κανεις οτι δεν ξερεις τι σου γινεται

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Ειμαι καλος στης πωλήσεις γενικα...Μπορω να κανω συνεργασία με εταιρείες μεσο ιντερνετ

Λεω να αρχίσω να φτιάχνω ψηφιακά προιοντα, βιβλια, προγράμματα και να τα πουλάω στο ιντερνετ,
ξερεις τα μεγαλα εμπορικα σαιτ, τα ebay,amazon,clicbank κλπ

ειχε μια περιοδο καποιο αποτελεσμα, αλλα βρηκα μια δουλεια το καλοκαιρι και το παράτησα,
θα το ξαναρχίσω..
αυτο που μου την σπαει ειναι οτι δεν θελω να μου δινουν λεφτα αλλο οι γονεις μου...
Πολυ κακως που το παρατησες
Θα μπορουσες να το δουλευεις παραλληλα

Ξεκινησε το σιγα σιγα και οχι ανοιγματα
πηγαινε το λαου λαου....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Nα μασταν στην δεκαετία του 90, συγκεκριμένα 95-97 , υπήρχαν δουλειες και διάλεγες σε ποια ηθελες να πας, ποια σε βολευει...

Βασικα ετσι μου εχουν πει, εσεις που ειστε μεγαλύτεροι ισως ξερετε καλύτερα...

τοτε ειταν καπως καλύτερα, αλλα παντα η ελλαδα ειταν και θα ειναι ενα μπουρδέλο....

Δεν ξερω φιλε, εγω ειμαι 40, και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ολοι γκρινιαζουν οτι υποφερουν. Ακομη και στην ακμη του χρηματιστηριου. Θυμαμαι πριν 6-7 χρονια, τα καναλια ειχαν μονιμως στις ειδησεις, ρεπορταζ απο την λαϊκή, όπου εβρισκαν διαφορους γερους και γριες να γκρινιαζουν για την τιμη της φραουλας τον δεκεμβριο.
Θελω να καταληξω στο οτι ισως, το 2025, καποιοι να αναφερονται στο 2011 και να λενε "ημουν μικρος τοτε, δεν θυμαμαι πώς ηταν, αλλά μου εχουν πει οτι ηταν καλα, οι ιδιωτικοι υπαλληλοι επαιρναν 600 ευρω και η ανεργια ηταν 12%, ενώ τωρα παιρνουν 350 ευρω και η ανεργια ειναι 25%".

Επισκέπτης
Και έπειτα εγώ 3 πράγματα γουστάρω να κάνω στη ζωή μου,επάνω μου...

Να αλλάξω τη ΚΩΛΟθρησκεία μου,το ΚΩΛΟόνομά μου,και το ΚΩΛΟεπώνυμο μου ;)

Χέστηκα και για τις οικονομικές κρίσες που λέτε και για τους δύσκολους καιρούς,και,και,και....εγώ τα ακούω βερεσέ αυτά ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.915
Πόντοι
6.035
Ξέρω τι μου γίνετε.....απλά μου τη σπάει όταν κάτι γίνετε καραμέλα..... "Τα πάντα όλα","Τυχαίο; Δε νομίζω","Οικονομική κρίση",κτλ :jerking:
οικονομικη κριση εχει γινει καραμελα των επειχηρηματιων για να κανουν οσο το δυνατον γινεται μεγαλυτερες περικοπες και να σε εχουν στο τριπακι οτι αν πασα στιγμη σε διωχνω και βρισκω αλλους οικονομικοτερους και εσυ αντε να δω που θα βρεις δουλεια.
καταλαβες κιθαρουλη ολα για τους επιχειρηματιες ειναι

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

πηγαινε το λαου λαου....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΙ..... :thumbsup:

και πιστεψε σε ΣΕΝΑ.......

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...........

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ξερω φιλε, εγω ειμαι 40, και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ολοι γκρινιαζουν οτι υποφερουν. Ακομη και στην ακμη του χρηματιστηριου. Θυμαμαι πριν 6-7 χρονια, τα καναλια ειχαν μονιμως στις ειδησεις, ρεπορταζ απο την λαϊκή, όπου εβρισκαν διαφορους γερους και γριες να γκρινιαζουν για την τιμη της φραουλας τον δεκεμβριο.
Θελω να καταληξω στο οτι ισως, το 2025, καποιοι να αναφερονται στο 2011 και να λενε "ημουν μικρος τοτε, δεν θυμαμαι πώς ηταν, αλλά μου εχουν πει οτι ηταν καλα, οι ιδιωτικοι υπαλληλοι επαιρναν 600 ευρω και η ανεργια ηταν 12%, ενώ τωρα παιρνουν 350 ευρω και η ανεργια ειναι 25%".

Το θυμαμαι και εγω αυτο, 200 δραχμες 2-3 κιλα μηλα και ελεγαν, <<ακριβεια>> και ακριβεια,
σημερα που ειναι 10 ευρω 1κατι δραχμες λενε που ειναι η δραχμη  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
οικονομικη κριση εχει γινει καραμελα των επειχηρηματιων για να κανουν οσο το δυνατον γινεται μεγαλυτερες περικοπες και να σε εχουν στο τριπακι οτι αν πασα στιγμη σε διωχνω και βρισκω αλλους οικονομικοτερους και εσυ αντε να δω που θα βρεις δουλεια.
καταλαβες κιθαρουλη ολα για τους επιχειρηματιες ειναι

Δουλειά έχω,αλλά και να με διώξουν χέστηκα...έχω μάθει να βολεύομαι και χωρίς λεφτά ;)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

ετσι θα γινει....
και η κοιλια του παγκαλου .... θα εχει μεγαλωσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

Επισκέπτης
Το θυμαμαι και εγω αυτο, 200 δραχμες 2-3 κιλα μηλα και ελεγαν, <<ακριβεια>> και ακριβεια,
σημερα που ειναι 10 ευρω 1κατι δραχμες λενε που ειναι η δραχμη  :jerking: :jerking: :jerking:

Έτσι είναι....το ένα θα τους βρωμάει,το άλλο θα τους ξινίζει :jerking:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Και έπειτα εγώ 3 πράγματα γουστάρω να κάνω στη ζωή μου,επάνω μου...

Να αλλάξω τη ΚΩΛΟθρησκεία μου,το ΚΩΛΟόνομά μου,και το ΚΩΛΟεπώνυμο μου ;)

Χέστηκα και για τις οικονομικές κρίσες που λέτε και για τους δύσκολους καιρούς,και,και,και....εγώ τα ακούω βερεσέ αυτά ;)

ρε κιθαρα, τι κολλημα ειναι αυτο ????

1. το ξυρισμα.
2. το ονομα.

και

3. εμφάνισες τωρα και το επωνυμο.....γιατι αυτο ρε αδέρφι ???????

Επισκέπτης
ρε κιθαρα, τι κολλημα ειναι αυτο ????

1. το ξυρισμα.
2. το ονομα.

και

3. εμφάνισες τωρα και το επωνυμο.....γιατι αυτο ρε αδέρφι ???????

Δεν είναι κόλλημα...αλλά αυτό γουστάρω,αυτό θέλω να κάνω και δεν νομίζω να ενοχλ΄/ω κανέναν :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

πηγαινε το λαου λαου....

Αυτο λεω και εγω..... Απο το να πηγενω σε απατεωνες ας βολευτω με αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom