loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μαλλον για το κούκλα γελάς εε??
μαλλον για το κούκλα γελάς εε??
η μπαιτ μολις εμφανιστηκε...Μάγκες με το μπαρδόν αν είμαι ολίγον off topic, αλλά θέλω καιρό να το ρωτήσω : Η BITEIMFRESH η ruli, η EVABB και η mounitsa γιατί έφυγαν και αν είναι οι ίδιες με τα καινούργια πρόσωπα/nick που βλέπω τον τελευταίο καιρό. Επίσης ποιός είναι ο Αβράμης. Έχει σχέση με έναν παλιό τύπο, τον Ευκωλόπιστο ; Σίγουρα δεν είναι ο fethry.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις, έχω πραγματικά απορία.
Μην με προσβάλλετε γιατί θα στενοχωρηθώ, είμαι και κάποια ηλικίας και μου αρμόζει σεβασμός.
Μάγκες με το μπαρδόν αν είμαι ολίγον off topic, αλλά θέλω καιρό να το ρωτήσω : Η BITEIMFRESH η ruli, η EVABB και η mounitsa γιατί έφυγαν και αν είναι οι ίδιες με τα καινούργια πρόσωπα/nick που βλέπω τον τελευταίο καιρό. Επίσης ποιός είναι ο Αβράμης. Έχει σχέση με έναν παλιό τύπο, τον Ευκωλόπιστο ; Σίγουρα δεν είναι ο fethry.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις, έχω πραγματικά απορία.
Μην με προσβάλλετε γιατί θα στενοχωρηθώ, είμαι και κάποια ηλικίας και μου αρμόζει σεβασμός.
να κανω κ γω 1 ερωτηση...
εχεις σχεση με τον πορνοπαπο;
ολες αυτες και ο αβραμης ειναι το ιδιο προσωπο τυπε. Μαριος.
του τα σφυριξε ο αβραμης!θεσσαλε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
με ποια"λογικη"διαλεξες τα ζευγαρια;
ρε συ λουκ, μήπως ειμαστε εμεις το ποιο ταιριαστό ζευγάρι και δεν το ξέρουμε?
η λουκ μονο με γαλοτσες κανει ζευγαρι.
πες μου πως κατεληξες εκει...ρε συ λουκ, μήπως ειμαστε εμεις το ποιο ταιριαστό ζευγάρι και δεν το ξέρουμε?
οχι...πραντα πια εχει η καθε κυρατσα...ειναι τουλάχιστον Prada?
πες μου πως κατεληξες εκει...
ειναι πραγματικα ενα θεμα που χρηζει συζητησης....
οχι...πραντα πια εχει η καθε κυρατσα...
ναι αλλα γιατι δε μας λες?κοιτα, από ολες από οσες οικτείρω εδω μεσα εισαι αυτη που απαξιώνω με περισσοτερο παθος...οπως κανουν και οι παντρεμενοι μεταξύ τουςς δηλαδη...
δεν εχει η καθε κυρατσα 1000αρικα καλη μου...προφανως εννοεις τις μαιμου..εσυ τι προτιμας δηλαδη? boxer?
ολες από οσες οικτείρω εδω μεσα εισαι
ναι αλλα γιατι δε μας λες?
οσο γ τις μαρκες ασχολιαστο...
αυτα ειναι εμπνευσεις της στιγμής...δεν υπάρχει γιατι