baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
της ηρθε περιοδος τοτε γιατι εχει αλλαγη το προγραμμα θα κατεβω ζησιμοπουλου να την πετυχω
της ηρθε περιοδος τοτε γιατι εχει αλλαγη το προγραμμα θα κατεβω ζησιμοπουλου να την πετυχω
πολυ κοιμηθηκες ρεπωωω τι υπνος ηταν αυτος :-
νομιω σηκωθηκα πιο κουρασμενος
απο οτι επεσα....
πω ρε πουστη μου καυλωσα με το αμαξι μου ετσι οπως γυαλιζει
γω τυπε καυλωνο οταν εχω την μηχανη γιαλισμενη...με το αμαξι δεν μου σηκωνετε...πω ρε πουστη μου καυλωσα με το αμαξι μου ετσι οπως γυαλιζει
και η μηχανη πλυμενη ειναι αλλα ειναι μαυρη και δε γυαλιζει τοσο :S ενω το αλλο σπερνειγω τυπε καυλωνο οταν εχω την μηχανη γιαλισμενη...με το αμαξι δεν μου σηκωνετε...
πολυ κοιμηθηκες ρε
γαμησε τα εχθες επεσα στις 2 για υπνο και κοιμηθηκα κατα τις 5ε δεν ηθελα να κοιμιθω παραπανω
γιατι δεν θα κοιμαμαι το βραδυ ρε
θα γινω ζομπι
Και μετα σου λεει γιατι δεν προκοβουμε εδω στην ελλαδα...δεν παραγουμε...ρε εδω δεν δουλευει κανενας ολοι ρεκλες εχουμε καταντησει σε αυτη την χωρα...υπνο και ξυσιμο στα αρχιδια...ε δεν ηθελα να κοιμιθω παραπανω
γιατι δεν θα κοιμαμαι το βραδυ ρε
θα γινω ζομπι
εισαι λαθος φιλε μουΚαι μετα σου λεει γιατι δεν προκοβουμε εδω στην ελλαδα...δεν παραγουμε...ρε εδω δεν δουλευει κανενας ολοι ρεκλες εχουμε καταντησει σε αυτη την χωρα...υπνο και ξυσιμο στα αρχιδια...
Και μετα σου λεει γιατι δεν προκοβουμε εδω στην ελλαδα...δεν παραγουμε...ρε εδω δεν δουλευει κανενας ολοι ρεκλες εχουμε καταντησει σε αυτη την χωρα...υπνο και ξυσιμο στα αρχιδια...
Μακαρι..αλλα δυστηχως δεν ειμαι...εισαι λαθος φιλε μου
δεν θελω να αναφερω περισοτερα αλλα επειδη γνωριζω καποια πραγματα για τον κλαδο μου δουλευαμε χωρις ωραριο και χωρις αργιες μην κοιτας που πλεον εχουν πεσει ολα και εργαζομαστε σε φυσιολογικους ρυθμους.Μακαρι..αλλα δυστηχως δεν ειμαι...
Εχω δουλεψει 12 χρονια στην αγγλια σε παραγωγικες δουλειες σε δουλεις με 3 βαρδιες 24ωρο,αλοι ρυθμοι εκει δουλευουν απο τα 16τους...μην το ψαχνεις..
πω ρε πουστη μου καυλωσα με το αμαξι μου ετσι οπως γυαλιζει
Τεσπα...απλα σε αλλους ρυθμους πιο εντατικους κηνητε η ζωη εκει απο οτι στο ελλαντα...δεν θελω να αναφερω περισοτερα αλλα επειδη γνωριζω καποια πραγματα για τον κλαδο μου δουλευαμε χωρις ωραριο και χωρις αργιες μην κοιτας που πλεον εχουν πεσει ολα και εργαζομαστε σε φυσιολογικους ρυθμους.
εγω καυλωνω με το αμαξιΚι εγώ καυλώνω όταν γυαλίζει το αμάξι....γιατί βλέπω το είδωλο μου
μονο ο σβαρτζενεγκερ σε τραβελι μπορει να σε κουβαλησει εσενα