baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
σταματη δε μου ειπες για το γυμναστηριο ακομα
σταματη δε μου ειπες για το γυμναστηριο ακομα
![]()
![]()
![]()
σταματη καλο το τραβελακι στο γυμναστηριο που παςεχει οντως καλα προσοντα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σεβασμός κ αυτοσεβασμός υπό ανωνυμία δεν υφίστατε.καλα ρε σεβασμο προς τον εαυτο σου δεν εχεις λιγακι;ολο εβγαινες και ελεγες οτι ειναι η τελευταια φορα που μπαινεις.και τωρα ξανα εδω;τουλαχιστον μην βγαινεις και λες μαλακιες οτι δεν θα ξαναμπεις.
Σωστός.ασχολήθηκε το παχύδερμο μαζί τους και θα του έκαναν και τσιμπούκι παραλίγο...
αισθάνομαι για ακόμα μία φορά επιβεβαιωμένος που δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ αυτήν τη μαλακία![]()
Τι ακριβως?σταματη δε μου ειπες για το γυμναστηριο ακομα![]()
σε λιγες μερες ξεκιναει και το καρναβαλιο βαρος γιατι ντυθηκε τζιλε ? καρναβαλι εχουμε ?
διαβασε λιγο πιο κατω και θα δεις,δεν θυμασε και τι ποσταρεις ρε ερηπιοΤι ακριβως?![]()
διαβασε λιγο πιο κατω και θα δεις,δεν θυμασε και τι ποσταρεις ρε ερηπιο![]()
[move]οσο δεν ξεμουταρουν τον λουστ εμεις θα αγωνιζομαστε....Γκάζτες εχεις χαιρετουρες απο τον νωντα...
<<δωσε χαιρετισματα σε αυτον τον τραβελοφιλο>>
![]()
[move][size=30pt]jo145=kinito=gl[/size][/move][move]
μ αρεσε γιατι εισαι πουτανοκαψουρης σαν και μενα....ετσι γραφω και γω οταν εγραφα για τις καψουρες μου.....οι αλλες κριτικες μου ειναι απλα διαδικαστικες.....για να δεις τι εννοω προτεινω να διαβασεις την πρωτη πρωτη που ειχα γραψει και θα καταλαβεις.....Σ αρεσε η κριτικη ρε ?![]()
[move][size=40pt]οσο δεν ξεμουταρουν τον λουστ εμεις θα αγωνιζομαστε....[/size]![]()
![]()
[/move]
μ αρεσε γιατι εισαι πουτανοκαψουρης σαν και μενα....ετσι γραφω και γω οταν εγραφα για τις καψουρες μου.....οι αλλες κριτικες μου ειναι απλα διαδικαστικες.....για να δεις τι εννοω προτεινω να διαβασεις την πρωτη πρωτη που ειχα γραψει και θα καταλαβεις.....
α ρε τζο ερωτιαρη.....την δαγκωσες την λαμαρινα με την χριστινα.....![]()