Μπα ,δεν ισχυει αυτο.Έτσι είμαι γω,θέλω μόνο να παίρνω!!!
Παρταολες ειναι μονο αυτοι με το ζωδιο Παρθενος .
Πχ Κωστακης Καραμανλης.
Μπα ,δεν ισχυει αυτο.Έτσι είμαι γω,θέλω μόνο να παίρνω!!!
Ο Τζιμης Πανουσης ,που ειναι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο ,εχει δηλωσει οτι κανει γλειφομουνι ,γιατι ειναι συλλεκτης γυναικειων οργασμων !
Αν προσεξεις ,και ο σκυλος γλειφει το μουνι της σκυλας ,για να του κατσει .
Αν βεβαια η σκυλα ειναι 1.87 ,τα πραγματα εινα δυσκολα !
Μπαααα η παρτολίαση δεν είναι χαρακτηριστικό ενός μόνο ζωδίου!!Μπα ,δεν ισχυει αυτο.
Παρταολες ειναι μονο αυτοι με το ζωδιο Παρθενος .
Πχ Κωστακης Καραμανλης.
προς τι ο γελως ωρε ???
Διαβάζω ανέκδοτα στο ίντερνετ!!!προς τι ο γελως ωρε ???
Κάπνιζε συχνά πίπα στις τουαλέτες μάλλον!!!Βιλμα, γιατι εκανες πολλές απουσιες περσι?
Βιλμα, γιατι εκανες πολλές απουσιες περσι?
ααααααααααααααααααααααΔιαβάζω ανέκδοτα στο ίντερνετ!!!
Άρα για εμάς με τα ψιλά αισθήματα δεν υπάρχει ελπίδα εεε;;;Υποψη οτι και η Μπρουκ Σηλντς ειναι 1.87 .
Και τα εφτιαξε με τον τενιστα Αγκασι που τον περναει ενα κεφαλι .Αυτος ομως ειχε λεφτα αισθηματα !
Κάπνιζε συχνά πίπα στις τουαλέτες μάλλον!!!
ναι ...Άρα για εμάς με τα ψιλά αισθήματα δεν υπάρχει ελπίδα εεε;;;
Φαντάζομαι,θα σε πονάγε τόσο ο κπροπερσι ...
ηταν μια δυσκολη περιοδος και ειχα ξεφυγει καπως ψυχολογικα ...
Σε ένα 6μηνό θα τα ξανα πούμε,πρόσεξε όμως σε θέλω αγνή για την πρώτη νύχτα του γάμου,θέλω να κάμω σεντόνι!!!ναι ...
αν εχεις εντονο βλεμμα , ωραιο χαμογελο και πλαταρες
Ας είχες κ μετά να βλεπά πόσο εύκολα θα την προξένευες!!!Θα του εδινα την αδερφη μου (Δεν εχω ,υποθετικα μιλαω ).
Φαντάζομαι,θα σε πονάγε τόσο ο κω(ά)λος που ακολούθησε ψυχολογικό...
Καημενούλα μου... :-
δεν αργω απλα εβλεπα το θρεντ με την κιμvilma γιατί όλες είστε τόσο κομπλεξικές,πώς το ερμηνεύεις;;;
edit:Πολύ αργεί,ψαγμένη θα'ναι η απάντηση...
Ο Παπαζολ ειναι ερωτικος !
Δεν εχει πλαταρες ,και εχει ευγενικο βλεμμα .Το ωραιο χαμογελο ,ειναι υποκειμενικο .
Θα του εδινα την αδερφη μου (Δεν εχω ,υποθετικα μιλαω ).
Κανε και συ βιλμα μια συνευρεση .Εισαι 18 και χρειαζεσαι εμπειριες .Αν δεν πας με αρκετους αντρες ,θα εχεις λαθος αποψη για το αντρικο φυλο .
Eξαιρετική απάντηση ανέβηκες στην εκτιμισή μου!!!νομιζω μεγαλο κακο εκανε ο φεμινισμος ... :-