baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
εδω :'(Ποιος ? Εδω μεσα, οι απεξω?
εδω :'(Ποιος ? Εδω μεσα, οι απεξω?
εχει πλουσια ελεη;![]()
![]()
Πέρα απ την πλάκα έχει μια Ουκρανή σερβιτόρα σ ένα εδώ κοντά φωτιά και λάβρα.Εκεί πάω τώρα![]()
Όχι γμτ αλλά κατά τα λοιπά είναι nice.εχει πλουσια ελεη;![]()
Kάνε μας λιγάκιαντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.![]()
γιατι τωρα δε μπορεις να γραψειςαντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.![]()
αντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.![]()
οτι πει το μαναρι...Kάνε μας λιγάκι![]()
εκτος του οτι θα λαλησουν θα μου δωσουνe και ποδι.γιατι τωρα δε μπορεις να γραψεις
πλακα στη πλακα δε πας να γραψεις καμια κριτικη να χεστουμε στο γελιο![]()
![]()
θα σου δωσω εγω πληροφοριες απο την χθεσινη μου συνευρεση λεγε εισαι μεσα θα λαλαησουν![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ριξτης ενα.........Όχι γμτ αλλά κατά τα λοιπά είναι nice.
λεςοτι πει το μαναρι...εκτος του οτι θα λαλησουν θα μου δωσουνα και ποδι.
![]()
![]()
![]()
Με απατάς τελευταία αλλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω.Μ έχει τυφλώσει ο έρως βλέπεις. :'(οτι πει το μαναρι...![]()
απο δω η γυναικα μου κι απο δω το αισθημα μου κι ετσ φαση. :-* :-* :-*Με απατάς τελευταία αλλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω.Μ έχει τυφλώσει ο έρως βλέπεις. :'(
γιατι τωρα δε μπορεις να γραψεις
πλακα στη πλακα δε πας να γραψεις καμια κριτικη να χεστουμε στο γελιο![]()
![]()
θα σου δωσω εγω πληροφοριες απο την χθεσινη μου συνευρεση λεγε εισαι μεσα θα λαλαησουν![]()
![]()
![]()
![]()
απο δω η γυναικα μου κι απο δω το αισθημα μου κι ετσ φαση. :-* :-* :-*
ετσι χασαμε την κλωνα καποτε....
βαζω να δω ντεξτερ...![]()
![]()
Είμαι μονογαμικός δεν ξέρω απ αυτά.
![]()
εαν ενα ζευγαρι παρει κολ γκιερλ και μετα η κοπελα γραψει κριτικη παλι θα παρει ποδι![]()
![]()
Δεν έρχομαι που να χτυπιέσαι λέμεβαζω να δω ντεξτερ...
μονη μου...
και ειναι ενα κρυο χειμωνιατικο βραδυ.....
:'(