baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εδω :'(Ποιος ? Εδω μεσα, οι απεξω?
εδω :'(Ποιος ? Εδω μεσα, οι απεξω?
Στα αρχιδια σεδω :'(
εχει πλουσια ελεη;
Πέρα απ την πλάκα έχει μια Ουκρανή σερβιτόρα σ ένα εδώ κοντά φωτιά και λάβρα.Εκεί πάω τώρα
Όχι γμτ αλλά κατά τα λοιπά είναι nice.εχει πλουσια ελεη;
Kάνε μας λιγάκιαντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.
γιατι τωρα δε μπορεις να γραψειςαντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.
αντε να παιρνετε ποδι σιγα σιγα οι αντρες του σαιτ να μεινουμε μονο γυναικες να γραφουμε κριτικες.
οτι πει το μαναρι...Kάνε μας λιγάκι
εκτος του οτι θα λαλησουν θα μου δωσουνe και ποδι.γιατι τωρα δε μπορεις να γραψεις
πλακα στη πλακα δε πας να γραψεις καμια κριτικη να χεστουμε στο γελιο
θα σου δωσω εγω πληροφοριες απο την χθεσινη μου συνευρεση λεγε εισαι μεσα θα λαλαησουν
καλα ριξτης ενα.........Όχι γμτ αλλά κατά τα λοιπά είναι nice.
λεςοτι πει το μαναρι... εκτος του οτι θα λαλησουν θα μου δωσουνα και ποδι.
Με απατάς τελευταία αλλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω.Μ έχει τυφλώσει ο έρως βλέπεις. :'(οτι πει το μαναρι...
απο δω η γυναικα μου κι απο δω το αισθημα μου κι ετσ φαση. :-* :-* :-*Με απατάς τελευταία αλλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω.Μ έχει τυφλώσει ο έρως βλέπεις. :'(
γιατι τωρα δε μπορεις να γραψεις
πλακα στη πλακα δε πας να γραψεις καμια κριτικη να χεστουμε στο γελιο
θα σου δωσω εγω πληροφοριες απο την χθεσινη μου συνευρεση λεγε εισαι μεσα θα λαλαησουν
Είμαι μονογαμικός δεν ξέρω απ αυτά.απο δω η γυναικα μου κι απο δω το αισθημα μου κι ετσ φαση. :-* :-* :-*
ετσι χασαμε την κλωνα καποτε....
βαζω να δω ντεξτερ...Είμαι μονογαμικός δεν ξέρω απ αυτά.
εαν ενα ζευγαρι παρει κολ γκιερλ και μετα η κοπελα γραψει κριτικη παλι θα παρει ποδι
Δεν έρχομαι που να χτυπιέσαι λέμεβαζω να δω ντεξτερ...
μονη μου...
και ειναι ενα κρυο χειμωνιατικο βραδυ.....
:'(