baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
πεταχτηκε και ο ρομπεν του μπουπου σαι ρε δασκαλε;καφε δεν εχει σημερα;
ο υπερασπιστης των αδυνατων μουταρισμενων
πεταχτηκε και ο ρομπεν του μπουπου σαι ρε δασκαλε;καφε δεν εχει σημερα;
ρομπεν ρομπεν....αλλα μονο εγω τρεχω για ολους να στελνω πμ μετα....πεταχτηκε και ο ρομπεν του μπου
ο υπερασπιστης των αδυνατων μουταρισμων
ρομπεν ρομπεν....αλλα μονο εγω τρεχω για ολους να στελνω πμ μετα....
αλλα για τον λουστ δεν μπορω να στειλω μηνυμα στον λακιστραικερ....δεν θα πεσω τοσο χαμηλα....
ρομπεν ρομπεν....αλλα μονο εγω τρεχω για ολους να στελνω πμ μετα....
πχ για την βιλμα θα εστελνα .....θα εριχνα και την αξιοπρεπεια μου.....
ρε ρομπεναλλα για τον λουστ δεν μπορω να στειλω μηνυμα στον λακιστραικερ....δεν θα πεσω τοσο χαμηλα....
σιγα ρε γλειφτη εσυ αμεσως......για πες ποιον κανονα παραβιασε ο λουστ δλδ;τον κανονα που απαγορευει να δειχνουμε ή τον κανονα που απαγορευει να χρησιμοποιουμε υποκοριστικα;υπαλληλος--->υπαλληλακος απο αγαπη......ρε ρομπεν
θελεις να τα παρουμε με τη σειρα
ο μαλακας ο λουστ τρωγοτανε τοσο καιρο να μπαναριστη οχι να μουταριστη εγω ρε φιλε δεν παρεξηγω οτι και να μου πουν αλλα ο λουστ την ελεγε γενικα σε ολους και ειδικα στον γκαστ ξεμονταριστηκε και γυρισε με υφακι και παλι την ελεγε ε μια δυο δεν θα μουταριζοτανε,αφου δεν μπορει να βαλει ορια μερικες φορες αυτο το παιδι τι να του κανω.
και οπως ειπα εγω εσυ ο σταμ και αλλοι δεν τα παιρνουμε στα σοβαρα αλλα οχι ολοι............
το να προκαλει ρεσιγα ρε γλειφτη εσυ αμεσως......για πες ποιον κανονα παραβιασε ο λουστ δλδ;τον κανονα που απαγορευει να δειχνουμε ή τον κανονα που απαγορευει να χρησιμοποιουμε υποκοριστικα;υπαλληλος--->υπαλληλακος απο αγαπη......
να ...πχ τον τζο που ολη την ωρα σπαμαρει με ζωγραφιες τα ενημερωτικα θρεντ πως και δεν τον μπαναραν;εκανε και κλωνο εναν κινητο...αρα δυο παραβιασεις κανονων του σαιτ.....βριζει μελη .....τριτη παραβιαση....φλερταρει και την κατερινα μολονοτι ολοι ξερουμε οτι ειναι βορειοελλαδιτης και δεν σκοπευει να την αποκαταστησει σοβαρα μετα με γαμο.....Γεια σας φιλοι και φιλες
Γλ πουσε ρε αδερφε ?
ελα μωρε πλακα εκανε......το να προκαλει ρε
περιμενες εσυ να διορθωση το αδερφι για να ποσταρειςνα ...πχ τον τζο που ολη την ωρα σπαμαρει με ζωγραφιες τα ενημερωτικα θρεντ πως και δεν τον μπαναραν;εκανε και κλωνο εναν κινητο...αρα δυο παραβιασεις κανονων του σαιτ.....βριζει μελη .....τριτη παραβιαση....φλερταρει και την κατερινα μολονοτι ολοι ξερουμε οτι ειναι βορειοελλαδιτης και δεν σκοπευει να την αποκαταστησει σοβαρα μετα με γαμο.....
εγω προτεινω να μπαναριστει ο τζο για αρχη και μετα βλεπουμε...
ναι ρε μητσο μαζι σου εγω σηκωνω τη πλακα εσυ πχ μπορει να μην τη σηκωνεις αυτο λεω δε μπορει να βαλει ορια.ελα μωρε πλακα εκανε......
σιγα πια.......
σωστα δικιο εχεις μην μπαναρετε τον τζο παιδια μπαναρετε τον βαρουλη γιατι ζηλευει θελει να κανουμε αγωνα και για αυτον μετα.....περιμενες εσυ να διορθωση το αδερφι για να ποσταρεις
και κατι αλλο αφου εισαι μοντ γιατι δεν τον ξεμουταρεις εσυ
αν εχεις επιχειρηματα στειλε πμ στο μοντ η στον αντι και πες τα εγω δεν εχω οταν ειχα το εκανα
κατσε να ψησω τη βιλμα πρωτα μην μου το χαλατε στη μεσησωστα δικιο εχεις μην μπαναρετε τον τζο παιδια μπαναρετε τον βαρουλη γιατι ζηλευει θελει να κανουμε αγωνα και για αυτον μετα.....
κατσε να ψησω τη βιλμα πρωτα μην μου το χαλατε στη μεση
να ...πχ τον τζο που ολη την ωρα σπαμαρει με ζωγραφιες τα ενημερωτικα θρεντ πως και δεν τον μπαναραν;εκανε και κλωνο εναν κινητο...αρα δυο παραβιασεις κανονων του σαιτ.....βριζει μελη .....τριτη παραβιαση....φλερταρει και την κατερινα μολονοτι ολοι ξερουμε οτι ειναι βορειοελλαδιτης και δεν σκοπευει να την αποκαταστησει σοβαρα μετα με γαμο.....
εγω προτεινω να μπαναριστει ο τζο για αρχη και μετα βλεπουμε...