Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αλλα για τον λουστ δεν μπορω να στειλω μηνυμα στον λακιστραικερ....δεν θα πεσω τοσο χαμηλα.... :grin:
ρε ρομπεν :tooth: :tooth:
θελεις να τα παρουμε με τη σειρα :think:
ο μαλακας ο λουστ τρωγοτανε τοσο καιρο να μπαναριστη οχι να μουταριστη εγω ρε φιλε δεν παρεξηγω οτι και να μου πουν αλλα ο λουστ την ελεγε γενικα σε ολους και ειδικα στον γκαστ ξεμονταριστηκε και γυρισε με υφακι και παλι την ελεγε ε μια δυο δεν θα μουταριζοτανε,αφου δεν μπορει να βαλει ορια μερικες φορες αυτο το παιδι τι να του κανω.
και οπως ειπα εγω εσυ ο σταμ και αλλοι δεν τα παιρνουμε στα σοβαρα αλλα οχι ολοι............

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε ρομπεν :tooth: :tooth:
θελεις να τα παρουμε με τη σειρα :think:
ο μαλακας ο λουστ τρωγοτανε τοσο καιρο να μπαναριστη οχι να μουταριστη εγω ρε φιλε δεν παρεξηγω οτι και να μου πουν αλλα ο λουστ την ελεγε γενικα σε ολους και ειδικα στον γκαστ ξεμονταριστηκε και γυρισε με υφακι και παλι την ελεγε ε μια δυο δεν θα μουταριζοτανε,αφου δεν μπορει να βαλει ορια μερικες φορες αυτο το παιδι τι να του κανω.
και οπως ειπα εγω εσυ ο σταμ και αλλοι δεν τα παιρνουμε στα σοβαρα αλλα οχι ολοι............
σιγα ρε γλειφτη εσυ αμεσως......για πες ποιον κανονα παραβιασε ο λουστ δλδ;τον κανονα που απαγορευει να δειχνουμε  :birdman: ή τον κανονα που απαγορευει να χρησιμοποιουμε υποκοριστικα;υπαλληλος--->υπαλληλακος απο αγαπη...... :birdman: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας φιλοι και φιλες

Γλ πουσε ρε αδερφε ?
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σιγα ρε γλειφτη εσυ αμεσως......για πες ποιον κανονα παραβιασε ο λουστ δλδ;τον κανονα που απαγορευει να δειχνουμε  :birdman: ή τον κανονα που απαγορευει να χρησιμοποιουμε υποκοριστικα;υπαλληλος--->υπαλληλακος απο αγαπη...... :birdman: :grin: :grin:
το να προκαλει ρε :uglystupid:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας φιλοι και φιλες

Γλ πουσε ρε αδερφε ?
:zfuck: :zfuck: :zfuck:
να ...πχ τον τζο που ολη την ωρα σπαμαρει με ζωγραφιες τα ενημερωτικα θρεντ πως και δεν τον μπαναραν;εκανε και κλωνο εναν κινητο...αρα δυο παραβιασεις κανονων του σαιτ.....βριζει μελη .....τριτη παραβιαση....φλερταρει και την κατερινα μολονοτι ολοι ξερουμε οτι ειναι βορειοελλαδιτης και δεν σκοπευει να την αποκαταστησει σοβαρα μετα με γαμο.....

εγω προτεινω να μπαναριστει ο τζο για αρχη και μετα βλεπουμε... :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
να ...πχ τον τζο που ολη την ωρα σπαμαρει με ζωγραφιες τα ενημερωτικα θρεντ πως και δεν τον μπαναραν;εκανε και κλωνο εναν κινητο...αρα δυο παραβιασεις κανονων του σαιτ.....βριζει μελη .....τριτη παραβιαση....φλερταρει και την κατερινα μολονοτι ολοι ξερουμε οτι ειναι βορειοελλαδιτης και δεν σκοπευει να την αποκαταστησει σοβαρα μετα με γαμο.....

εγω προτεινω να μπαναριστει ο τζο για αρχη και μετα βλεπουμε... :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:
περιμενες εσυ να διορθωση το αδερφι για να ποσταρεις :birdman:
και κατι αλλο αφου εισαι μοντ γιατι δεν τον ξεμουταρεις εσυ :birdman:
αν εχεις επιχειρηματα στειλε πμ στο μοντ η στον αντι και πες τα εγω δεν εχω οταν ειχα το εκανα :uglystupid:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ελα μωρε πλακα εκανε......

σιγα πια.......
ναι ρε μητσο μαζι σου εγω σηκωνω τη πλακα εσυ πχ μπορει να μην τη σηκωνεις αυτο λεω δε μπορει να βαλει ορια.
σε ιδιο υφος μιλαω σε σενα στο ιδιο μιλαω στο γλου πχ καπου πρεπει να ζυγιζεις τα πραγματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περιμενες εσυ να διορθωση το αδερφι για να ποσταρεις :birdman:
και κατι αλλο αφου εισαι μοντ γιατι δεν τον ξεμουταρεις εσυ :birdman:
αν εχεις επιχειρηματα στειλε πμ στο μοντ η στον αντι και πες τα εγω δεν εχω οταν ειχα το εκανα :uglystupid:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
σωστα  :birdman:δικιο εχεις  :birdman: μην μπαναρετε τον τζο παιδια  :birdman: μπαναρετε τον βαρουλη  :birdman:γιατι ζηλευει  θελει να κανουμε αγωνα και για αυτον μετα..... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιο ανωαμάκι εχει τους περισσότερους κλώνους?
gl 20 (52.6%)
Poustiki kithara 18 (47.4%)

καλα ρε μαλακες....εχω εγω περισσοτερους κλωνους απο τον αβραμη; :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σωστα   :birdman:δικιο εχεις  :birdman: μην μπαναρετε τον τζο παιδια  :birdman: μπαναρετε τον βαρουλη  :birdman:γιατι ζηλευει  θελει να κανουμε αγωνα και για αυτον μετα..... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: κατσε να ψησω τη βιλμα πρωτα μην μου το χαλατε στη μεση :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Εταξε γαμο  ρε?????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom