stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Γιατη τι εγεινε?εγω το μαρακι το εχω παρει 2 φορες ολες και ολες και αυτο γιατι ξενερωσα μαζι της
Ειχε αρχησει να χαλάει απο καποια περίοδο
Γιατη τι εγεινε?εγω το μαρακι το εχω παρει 2 φορες ολες και ολες και αυτο γιατι ξενερωσα μαζι της
τιποτα ρε απλα την ειχα κανα τεταρτο μεσα και αρχισε και μου ελεγε παπαριες δεν εφυγε μεν αλλα με χαλασεΓιατη τι εγεινε?
Ειχε αρχησει να χαλάει απο καποια περίοδο
Ναι ξερω τυπου ,<< εχω πολλα ατομα εξω>> <<θα με απολύσουν αν κάτσω παραπάνω>> και τετοιες μαλακίες...τιποτα ρε απλα την ειχα κανα τεταρτο μεσα και αρχισε και μου ελεγε παπαριες δεν εφυγε μεν αλλα με χαλασε
ετσι εφαγε ακυρο απο τοτε
οχι ξεκινησε πω ρε εσυ εισαι ενα τεταρτο εδω και ειναι σαν να ξεκινησαμε τωρα,εχεις πιειΝαι ξερω τυπου ,<< εχω πολλα ατομα εξω>> <<θα με απολύσουν αν κάτσω παραπάνω>> και τετοιες μαλακίες...
Τυπε μαζι της ειχα παντα χημεια...οχι ξεκινησε πω ρε εσυ εισαι ενα τεταρτο εδω και ειναι σαν να ξεκινησαμε τωρα,εχεις πιει
οχι λεω ναι καλα που δεν εχεις πιει και αντε ελα αλλη σταση και κατεληξα να τον παιζω και να μου γλυφει τ'αρχιδια
εσυ εισαι ομορφοπαιδο ρε δε πηγαινε μαζι σου για το χρημαΤυπε μαζι της ειχα παντα χημεια...
Δεν μου εχει πει ποτε τετοια.....
Τεσπα....
Ποτε δεν ξερεις ισως το εκανε για να πηγαίνω συνέχεια...εσυ εισαι ομορφοπαιδο ρε δε πηγαινε μαζι σου για το χρημα
μλκ σταματη τι επαθα χθεςΠοτε δεν ξερεις ισως το εκανε για να πηγαίνω συνέχεια...
Αλλα δεν νομίζω, παρακαλούσε να μην μπαίνω δυνατα γιατη δεν εβαζε κρεμα
Φολα?μλκ σταματη τι επαθα χθες
εδω θελω ακορεστο
οχι ρε δε μπηκα εκει,στο περασμα που εκανα στο σαλονι αλλα ντρεπομαι να το πω :S
οχι ρε δε μπηκα εκει,στο περασμα που εκανα στο σαλονι αλλα ντρεπομαι να το πω :S
μλκ σταματη τι επαθα χθες
εδω θελω ακορεστο
γιατι γελας ρε ξερεις τι επαθα
γαμησε τα φιλε μουτι επαθες?
γιατι γελας ρε ξερεις τι επαθα γαμησε τα φιλε μου
ρε για το σαλονι λεωτα γαμησες ολα ρε τυπε?
χαχαχαχα μηπως σε ψεκασε?
απο αυτο που κανει χαρουμενα τα παιδια?
ρε για το σαλονι λεω
εν παση περιπτωση μπαινω στο φυλης 84 νομιζω το κατω με την πρασινη πορτα με το που μπαινω καθοταν ενας στο παγκακι και η κοπελα ορθια στο σαλονι με το που με βλεπει πηδαει πανω μου και με αγκαλιαζει οκ μεχρι εκει και μετα αρχιζει να με φλαει στο στομα εγω να σφιγγω τα χειλη μου αυτη να επιμενει και κρεμασμενη πανω μου δοξα τον υψιστο μπηκαν καποιο μεσα εκεινη τη στιγμη και ξεβεντουζωσε απο πανω μου τελικα υπαρχει θεος και ειχα αμφιβολιες
μετα να δεις εξω να προσπαθω να σκουπιστω τα ελιωσα τα χειλη μου
ναι εμενα εωτευθηκε και αλλους εικοσι που ειμαι σιγουρος οτι θα εκανε το ιδιο και ο τσατσος ο μουστακαλης να γελαεισε ερωτευτηκε τυπε
εσενα περιμενε να απελευθερωθει
η ψυχη της επρεπε να την γαμησεις
οπως με μενα και την μμαυρη ειναι το σκηνικο
για αυτο φοβαμαι αλλα εγω οταν σας τα λεω
εσεις με κοροιδευετε
ναι εμενα εωτευθηκε και αλλους εικοσι που ειμαι σιγουρος οτι θα εκανε το ιδιο και ο τσατσος ο μουστακαλης να γελαει
δλδ αν παει καποιος που την εχει παρει πιο παλια τι θα του κανει πιπα στο σαλονι
τοσο ψωμολυσα ηταν ρε δικιε μου?
μονο ο ακορ ξερει απαντηση
επειδη εχει νεκρα παω να οδηγησω την θρυλαρα στην κατακτηση του τσουλου
αμα γινει τιποτα σκουντηξτε με