KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Σκύψε να σου δώσω ένα φιλάκι...Γυναικαααααααααα Παντοφλεεεες
www.imagerous.com/] [/URL]
( χαιβανι τζαμπα στεναχωρεθηκα , ειπα και γω...)
Σκύψε να σου δώσω ένα φιλάκι...Γυναικαααααααααα Παντοφλεεεες
www.imagerous.com/] [/URL]
( χαιβανι τζαμπα στεναχωρεθηκα , ειπα και γω...)
καλα μλκ αναντηθουμε να δουμε ποιος ειναι σκυλος ποια νουΚαι ειπα δεν θα πεταχτει ο σκυλος μου
Σκύψε να σου δώσω ένα φιλάκι...http://[URL unfurl="true"]www.4funnies.com/img/msn/animated_emoticons/love/4funnies_com_animated_emoticons_love_8.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/3976/thhappy0931gioupi.gif
επειδη ολα αυτα που μου λες, ειναι ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ....
μηπως θα ηταν καλυτερο να στειλεις ενα pm σε ολους τους fun σου, ποτε θα γυρισεις????
ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & οπως συνειδητοποιώ....εισαι και εσυ της τεχνης
βρε κατια...οκ, με διευκολινες.....δεν θα παρω τηλ να σε ψαξω.........
Ναι ρε συ..εννοείται..βρε κατια...οκ, με διευκολινες.....δεν θα παρω τηλ να σε ψαξω.........
αν τυχει ο δρομος μου και ειμαι απο εκει, θα βρεθουμε........
αλλιως, καλο ειναι και το chat εδω μεσα........
φιλακια γλυκια μου και σου ευχομαι τα καλυτερα για το 2011
Παλι θελω να γαμήσω
Ναι ρε συ..εννοείται..
Και να σου πω και κάτι...σκύψε να μη μας ακούσει κανείς..
Κι αν ακόμα δεν έρθεις..δεν χάνεις και τίποτα..
Ειδικά αν δεν είσαι της ξεπέτας και είσαι τύπος του "αργά αργά το απολαμβάνω"..
Βλέπεις εκεί..δεν είμαστε για πάρτη μας να σε στριμώξω και να σε ξεπουπουλιάζω για καμμιά ώρα και να γίνουμε αλοιφή...χαχαχ..
Εκεί φωνάζουν όλοι και βιάζονται στο σαλόνι να δουν την κοπέλα για να πάρουνε σειρά..
Άσχετα αν μέσα στο δωμάτιο δεν βιάζεται κανείς...χαχαχαχ
Ένυ γουέι..
Τα ξέρεις...τί στα λέω?
Ανάλογα με της μερες τυπε, να αυτην την βδομαδα δηλαδη εχω εξπερματωσει συνολικα σε γαμήσια και αυνανισμους πανω απο 10 φορες...μου συμβαινει και μενα .. και γω χθες πηγα και θελω παλι .,, σε τρεις μερες θα το εχουμε ξεχασει και θα ειμαστε και παλι φυσιολογικα ατομα
Ανάλογα με της μερες τυπε, να αυτην την βδομαδα δηλαδη εχω εξπερματωσει συνολικα σε γαμήσια και αυνανισμους πανω απο 10 φορες...
Ειναι αλλες φορες που δεν το σκεφτεσαι καν....
Γαμησετε τα .... πρεπει να μας επιρρεαζει η πανσεληνος ,
τη προτελευταια φορα εφυγα απο το στουδιο , εκανα μια βολτα και μετα πηγα σε αλλο
δε φτανει αυτο ηθελα και τριτο αλλα νταξυ ειπαμε...
Εεεεμ...τα ξέρω...είδες?βρε κουκλιτσα, αυτο φοβαμαι...
οτι θα ερθω και θα μας χτυπουν την πορτα.....
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ & το ξερεις....
Εεεεμ...τα ξέρω...είδες?
Μόνο αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα μπορείς να επισκεφθείς τέτοια σπιτάκια..
Διαφορετικά είναι ξενέρωμα..
Εδώ το λέω εγώ κι όλας που αν το καλοσκεφτείς είναι αντιεπαγγελματικό αυτά που λέω..
Αλλά δεν γουστάρω το παραμύθι ούτε να υποτιμώ νοημοσύνες..
Ξέρεις τι γυμναστική έχω ρίξει στο να μάθω να καβλώνω τον άλλο τόοοσο καλά σε πάρα πολύ λίγο χρόνο?
Ώστε και να προλαβαίνω να ανταλλάξω και μια κουβέντα..έτσι για να χαλαρώσει ο πελάτης..γιατί όπως και να το κάνεις...όλο το σκηνικό..είναι πολύ ψυχρό...αλλά και να το ευχαριστηθεί ..να περάσει όμορφα αυτό το τόσο λίγο...ώστε να τον κάνω πελάτη για να ξαναέρθει...
Άστα να πάνε λέμε..ούτε ο Βέγγος να ήμουνα...
Εεεεμ...τα ξέρω...είδες?
Μόνο αν κάνεις την καρδιά σου πέτρα μπορείς να επισκεφθείς τέτοια σπιτάκια..
Διαφορετικά είναι ξενέρωμα..
Εδώ το λέω εγώ κι όλας που αν το καλοσκεφτείς είναι αντιεπαγγελματικό αυτά που λέω..
Αλλά δεν γουστάρω το παραμύθι ούτε να υποτιμώ νοημοσύνες..
Ξέρεις τι γυμναστική έχω ρίξει στο να μάθω να καβλώνω τον άλλο τόοοσο καλά σε πάρα πολύ λίγο χρόνο?
Ώστε και να προλαβαίνω να ανταλλάξω και μια κουβέντα..έτσι για να χαλαρώσει ο πελάτης..γιατί όπως και να το κάνεις...όλο το σκηνικό..είναι πολύ ψυχρό...αλλά και να το ευχαριστηθεί ..να περάσει όμορφα αυτό το τόσο λίγο...ώστε να τον κάνω πελάτη για να ξαναέρθει...
Άστα να πάνε λέμε..ούτε ο Βέγγος να ήμουνα...
Πριν ανακαινίσω το μαγαζί..είχα σιδερένια κρεβάτια στα δωμάτια..Την καρδια την κανεις .. κατι αλλο πως το κανεις ?
Σε 10 μερες ε? .. χμ πολυ ενδιαφεερων .. βαρεθηκα να πηδαω την γυναικα μου που μου φερνει παντοφλες και μοπυ κανει και καβγαδακια .. λεω να παω σε κανα ντελο
Πριν ανακαινίσω το μαγαζί..είχα σιδερένια κρεβάτια στα δωμάτια..
Αυτό το στυλάκι το ρομαντικό με τα κάγκελα..
Πάνω στον πήδουλο που λες..κάνει το κρεβάτι..κράαααουουουουου...σπάει..πάρε μας και τους 2 κάτω..
Του λέω του πελάτη..
-Αυτό ήτανε..τελείωσε..
Με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια ταραγμένος κι από το συμβάν..ενώ εγώ συνέχισα να λέω..
-Πάμε να συνεχίσουμε δίπλα..στο άλλο το δωμάτιο..
Βγαίνουμε γυμνούλια όπως είμασταν και προχωράμε στο διάδρομο για το άλλο δωμάτιο..
Η υπηρεσία έχει μείνει μαλάκας κοιτώντας μας πιασμένοι χεράκι χεράκι να κλείνουμε την πόρτα πίσω μας..
Λιώσαμε στο γέλιο εκείνη τη μέρα...
Ανάλογα με της μερες τυπε, να αυτην την βδομαδα δηλαδη εχω εξπερματωσει συνολικα σε γαμήσια και αυνανισμους πανω απο 10 φορες...
Ειναι αλλες φορες που δεν το σκεφτεσαι καν....