Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Αρχοντας !!!!!!μια χαρα.... πολυ δουλεια, τρεξιμο... κι εδω με το μωρο αραλικι....
Μπραβο φιλαρακι ..... ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!
Αρχοντας !!!!!!μια χαρα.... πολυ δουλεια, τρεξιμο... κι εδω με το μωρο αραλικι....
δεν το ξερεις το ανεκδοτο με τον λαγο;:o :o :o :o
ελα μλκ φυγαμε για μεταξι ετοιμασουπαν τα λεφτα :'( :'( :'( :'(
κατι μου θυμιζει αλλα ριχτο δε γαμιεταιδεν το ξερεις το ανεκδοτο με τον λαγο;![]()
Αφου παν τα λεφτα....ελα μλκ φυγαμε για μεταξι ετοιμασου![]()
ελα ρε μλκ 15 ευρω δεν εχειςΑφου παν τα λεφτα....
:- :- :-
Οχι 40 ευρω σε δυο πορδελλα...ελα ρε μλκ 15 ευρω δεν εχεις
που τα φαγες παλι σε κανα στοιχημα
στειλε πμ απο που να περασω να σε παρω![]()
για πες που και σε ποιεςΟχι 40 ευρω σε δυο πορδελλα...
20 ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ![]()
![]()
Και 20 σε μια καλή.... Αλλα κλαιω τα λεφτα μου γενικα..
![]()
τι κανεις μωρο μου?
Φυλής 84β ΤΟ ΖΩΟΟΟΟγια πες που και σε ποιες![]()
Νευρα....τι κανεις μωρο μου?
γτ αγαπουλι?Νευρα....![]()
ειναι ο λαγος στην ζουγκλα χαλαρος.....εχει τον καφενε των ζωων,αραζει και κανει και καναν μπαφο...περναει η αρκουδα και τον ρωταει.....τι κανεις λαγε;να εδω μωρε λεει πινω καμια περδικα,τρωω κανα καροτακι με ξιδακι,καπνιζω κανα μπαφο και γαμαω και το λιονταρι ναουμε....περναει ο τιγρης το ιδιο.....περναει ο ελεφαντας...τι κανς λαγε; να εδω τρωω,πινω και ριχνω και καναν πουτσο στο λιονταρι αμα λαχει....ελα μλκ φυγαμε για μεταξι ετοιμασουκατι μου θυμιζει αλλα ριχτο δε γαμιεται
![]()
Καλα εσυ απο ξεφυστροσες τωρα?γτ αγαπουλι?
ειναι ο λαγος στην ζουγκλα χαλαρος.....εχει τον καφενε των ζωων,αραζει και κανει και καναν μπαφο...περναει η αρκουδα και τον ρωταει.....τι κανεις λαγε;να εδω μωρε λεει πινω καμια περδικα,τρωω κανα καροτακι με ξιδακι,καπνιζω κανα μπαφο και γαμαω και το λιονταρι ναουμε....περναει ο τιγρης το ιδιο.....περναει ο ελεφαντας...τι κανς λαγε; να εδω τρωω,πινω και ριχνω και καναν πουτσο στο λιονταρι αμα λαχει....
τα νεα κυκλοφορουν γρηγορα στην ζουγκλα και το λιονταρι που εχει και μια υποληψη σαν βασιλιας των αλλων ζωων πρεπει να υπερασπιστει την τιμη του....παει λοιπον θυμωμενος στο μπαρ και καλα να πιει ενα ποτο....λεει στον λαγο...λαγε τι κανεις;τιποτα μωρε λεει αυτος....να εδω ...τρωμε ,πινουμε και λεμε και καμια μαλακια που και που να περναει η ωρα....![]()
![]()
δεν παω πουθενα χωρις εσενα αγαπουλιΚαλα εσυ απο ξεφυστροσες τωρα?
Εσυ δεν θα εφευγες διακοπές?![]()