baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.887
- Πόντοι
- 6.035
ψωνιζεις απο σβερκο(λουστ)Δεν ψονίζω απο βεροπουλο ....![]()
![]()
βασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;Δεν ψονίζω απο βεροπουλο ....![]()
![]()
Βερο,βασιλη τι σκατα, παντως απ το πουλι οχι...βασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;![]()
![]()
τι τον νοιαζει τον σταμ για το ονομα στο πουλι δινει σημασιαβασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;![]()
![]()
Εσυ στο χρωμα δινεις βάση.....τι τον νοιαζει τον σταμ για το ονομα στο πουλι δινει σημασια![]()
![]()
ρε μλκ ασε τον λουστ δε του σηκωνεται και ελα μαζι μουΕσυ στο χρωμα δινεις βάση.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o[size=88pt]ρε μλκ ασε τον λουστ δε του σηκωνεται και ελα μαζι μου[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
αφου ζηλευω :S:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
εδω διπλα δε μας βλεπειςπου στε ρε
ειμαι καπως πτωμα απο κουρασηεδω διπλα δε μας βλεπεις
τη κουβεντα σου ειχα :-*
ε μη κανεις και εσυ λονγκειμαι καπως πτωμα απο κουραση
ε που το ξερεις οτι εκανα λονγκ?????ε μη κανεις και εσυ λονγκ
και εγω εχω ενα γαμοπονοκεφαλο![]()
ε για να εισαι πτωμα θα εκανες λονγκ λονγκ βερυ λονγκε που το ξερεις οτι εκανα λονγκ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε για να εισαι πτωμα θα εκανες λονγκ λονγκ βερυ λονγκ![]()
![]()
εγω σου ειπα ελα μαζι μου να κανουμε ενα σορτ και θα σε μια χαρα![]()
τι κανει ο λουστ ρε,πως τα περνατεΠοσα και ποσα μελη εχουν καψει φλάντζα εδω μεσα...![]()
![]()
Οσοι χαζέψανε τελείως εγειναν λιλας, αρκετοι ομως εχετε σωτηρία, προλάβετε οσο ειναι καιρος γιατη μετα...
γιοκ.....