baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
του πουλιου το γαλα να λεςΑπο το πολυ γαλα ....
του πουλιου το γαλα να λεςΑπο το πολυ γαλα ....
Δεν ψονίζω απο βεροπουλο ....του πουλιου το γαλα να λες
ψωνιζεις απο σβερκο(λουστ)Δεν ψονίζω απο βεροπουλο ....
βασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;Δεν ψονίζω απο βεροπουλο ....
Βερο,βασιλη τι σκατα, παντως απ το πουλι οχι...βασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;
τι τον νοιαζει τον σταμ για το ονομα στο πουλι δινει σημασιαβασιλοπουλος δεν ειναι αυτος με το πουλι;
Εσυ στο χρωμα δινεις βάση.....τι τον νοιαζει τον σταμ για το ονομα στο πουλι δινει σημασια
ρε μλκ ασε τον λουστ δε του σηκωνεται και ελα μαζι μουΕσυ στο χρωμα δινεις βάση.....
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o[size=88pt]ρε μλκ ασε τον λουστ δε του σηκωνεται και ελα μαζι μου[/size]
αφου ζηλευω :S:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
εδω διπλα δε μας βλεπειςπου στε ρε
ειμαι καπως πτωμα απο κουρασηεδω διπλα δε μας βλεπεις
τη κουβεντα σου ειχα :-*
ε μη κανεις και εσυ λονγκειμαι καπως πτωμα απο κουραση
ε που το ξερεις οτι εκανα λονγκ?????ε μη κανεις και εσυ λονγκ
και εγω εχω ενα γαμοπονοκεφαλο
ε για να εισαι πτωμα θα εκανες λονγκ λονγκ βερυ λονγκε που το ξερεις οτι εκανα λονγκ?????
ε για να εισαι πτωμα θα εκανες λονγκ λονγκ βερυ λονγκ
εγω σου ειπα ελα μαζι μου να κανουμε ενα σορτ και θα σε μια χαρα
τι κανει ο λουστ ρε,πως τα περνατεΠοσα και ποσα μελη εχουν καψει φλάντζα εδω μεσα...
Οσοι χαζέψανε τελείως εγειναν λιλας, αρκετοι ομως εχετε σωτηρία, προλάβετε οσο ειναι καιρος γιατη μετα...
γιοκ.....