kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οκ <-------------
[move][size=20pt]silva=fethry[/size] [/move]
οκ <-------------
[move][size=20pt]silva=fethry[/size] [/move]
19-24 μεχρι εκει γνωρισα.
μήπως τα βρίσκεις κάπως...ετερόκλητα?
σήμερα ποιός είσαι φεθρούλη?ο Δρ Τζέκιλ ή ο μίστερ Χάιντ?
( )
ειμαι η κομμωτρια που σου κουρεψε στραβα την φαβοριτα.
χλωμο το κοβω.................
(έχεις σκεφτεί ποτέ όμως το ενδεχόμενο κάποιος από εδώ μέσα ή από άλλο φόρουμ να είναι πράγματι γνωστός σου και να καρφωθείς από κάτι που σε χαρακτηρίζει? και εκείνος αφού το έχει καταλάβει να μην στο πει παρά να συνεχίσει να σε "παίζει" με ό,τι αυτό συνεπάγεται? σε προβλημάτισα μήπως? ;) )
χλωμο το κοβω.................
κοσνικ ο γυναικοεξολοθρεφτης του σαιτ
(έχεις σκεφτεί ποτέ όμως το ενδεχόμενο κάποιος από εδώ μέσα ή από άλλο φόρουμ να είναι πράγματι γνωστός σου και να καρφωθείς από κάτι που σε χαρακτηρίζει? και εκείνος αφού το έχει καταλάβει να μην στο πει παρά να συνεχίσει να σε "παίζει" με ό,τι αυτό συνεπάγεται? σε προβλημάτισα μήπως? ;) )
γιατι εγινε κατι?????καλά...με σένα θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή...
εννοεις απο κατι που ειπα εγω για μενα?
κοσνικ ο γυναικοεξολοθρεφτης του σαιτ
καλα ρε ολες τις γνωριζεις τη βιλμα τη ξερεις ποιος κλωνος ειναι τη σιλβα το ιδιο σειρα εχει η μαριαννα
δε το βλεπω πιθανο να βρεις ολα τα κομματια..................................................για την βίλμα έκανα λάθος αλλά τα στοιχεία που είχα ήταν τουλάχιστον σοβαρά τελικά ήταν παρεξήγηση
για την σίλβα αστειεύτηκα θέτοντας έναν γενικότερο προβληματισμό που ομολογώ πως με είχε απασχολήσει (μήπως όμως τσίμπησε? )
για την Μαριάννα, απ'ότι φαίνεται πουλάει τρέλα, αλλά είμαι έτοιμος να την μαγκώσω (έχω τα κομμάτια, μένει να φτιάξω το παζλ )
εννοεις απο κατι που ειπα εγω για μενα?
μην ξεχνας πως οτι δηλωσεις εισαι εδω μεσα ε....
κοσνικ.
σου γαμω.
ελα ρε........