baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
άφηνε υπονοούμενα ότι έχω κάνει πουτανιά. Όταν της είπα να γράφει τι εννοεί, τόμπολα
για βαλε το ποστ ρε κλωνε μου
άφηνε υπονοούμενα ότι έχω κάνει πουτανιά. Όταν της είπα να γράφει τι εννοεί, τόμπολα
για βαλε το ποστ ρε κλωνε μου
θα μου κανεις μια χαρη χριστουγεννιατικα ξεμονταρισε τον λουστ ειναι καλο παιδι κατα βαθος
ασε βαριεμαι να ψαξω και στο κατω κατω ειναι δικο σας θεμα,αλλα αφου δε νομιζω να ειναι μεσα στειλτης ενα πμ να το δει σιγουρα.στο θρεντ με τα ημιυπαίθρια ε με τις ημιδιάσημες
Ναι ρε τυπε πηγα για κατουρημα και οταν γυρησα σας εψαχνα..παει το θρεντ με
τα πληγωματα
ξεπουλησε το μαγαζι
αμαν ρε γκαστεζ ενα θρεντ ψυχοπονιαρικο ανοιχτηκε και το διεγραψες
και αν οντως δεν ειναι αυτος αλλα του κανει καποιος πλακαεκανε νεο νικ σαν νωντας,ας ποσταρει με αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.motifake.com/image/demotivational-poster/0905/you-you-stfu-military-funny-pointing-demotivational-poster-1243745077.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Υπονοείς κάτι; :think: :think: :think:
παω πασο τοτεφιλε μαστερ αμα δεν ξερεις τι εγινε μην βγαζεις επιπόλαια συμπερασματα
ασε βαριεμαι να ψαξω και στο κατω κατω ειναι δικο σας θεμα,αλλα αφου δε νομιζω να ειναι μεσα στειλτης ενα πμ να το δει σιγουρα.
Σωστά!φιλε μαστερ αμα δεν ξερεις τι εγινε μην βγαζεις επιπόλαια συμπερασματα
σιγά μην πάω και σπίτι της. Αν θέλει απαντάει, αν όχι χέστηκα λιγάκι. Νομίζει και να πει μαλακίες θα μου τσαλακώσει το ιντερνετικό προφίλ και χιούστηκε η φατμέ