Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που δεν αντεχετε ειναι να χεις να κανεις με γκρινιαριδες κλαψομουνιδες γκρινιαρογκαντεμιδες αλλα σου ευχομε κ σενα χρονια πολλα καλα μυαλλα και ανοιχτα τα ματια γιατι η ζωη ειναι  ωραια κ οι τυφλοποντικες δεν το βλεπουν

εισαι πολυ μικρος για να την πεις στον περσονα...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο ρε μεγαλε περσονα!

κ γω μαζι σου!

ευχομαι κ παλι ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΤΟΥ ΤΣΑΤ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΟΝΟΜΑ
γιατι σε εχουν ονομασει ετσι ρε τελικα;δεν μας εχεις πει την ιστορια.ειμαστε νεοι που δεν ξεραμε ποιος εισαι,και καποιοι ειχαν πει οτι εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι ειναι το ονομα σου.ξεδιπλωσε την ιστορια σου,εχουμε πολλες αποριες.

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γιατι σε εχουν ονομασει ετσι ρε τελικα;δεν μας εχεις πει την ιστορια.ειμαστε νεοι που δεν ξεραμε ποιος εισαι,και καποιοι ειχαν πει οτι εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι ειναι το ονομα σου.ξεδιπλωσε την ιστορια σου,εχουμε πολλες αποριες.

ειναι μια μαλακια που πρεπει να κοπει συντομα κ αν δε κοπει θα τους κοψω τη γλωσσα.

τελος.-

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως αν το ειχα πει εγω ο ιδιος,θα ημουν μεθυσμενος σιγουρα.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μια μαλακια που πρεπει να κοπει συντομα κ αν δε κοπει θα τους κοψω τη γλωσσα.

τελος.-
ξερεις και εσυ οτι μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.εξηγησε ομως πως βγηκε αυτη η μαλακια.γιατι αν το ξεκινησες εσυ,τωρα αναγκαστικα το λουζεσαι.

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις και εσυ οτι μεσω ιντερνετ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.εξηγησε ομως πως βγηκε αυτη η μαλακια.γιατι αν το ξεκινησες εσυ,τωρα αναγκαστικα το λουζεσαι.

καποιος εβγαλε τη φημη οτι λεγομαι ετσι,κ αρχισε να γινεται μοδα,κ επειδη ξερουν πολυ καλα οτι δε γουσταρω αυτο το ονομα μου το κοπανανε συνεχεια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κακό ψόφο και σε σένα.
ευχαριστω ρε φιλε αλλα επιδη μαραισει να ευχομε αυτο που πιστευω σε οσους εν γουστρω η μαλακιζοντε τους ευχομε καλα μυαλα καλο ξελαμπικαρισμα κ καλο γρασαρισμα να παρουν μπροστα εχω πολλα κλα γυρω μου για να χαλαω τα κεφια μου χρονιαρες μερες για οσους δεν αξιζουν
κ οπως ειπε καποιος εισαι μεγαλη μορφη του  σαιτ για να ασχολησε με τετοιους τυπους

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειτα εχω μια απορια.

τι ηλιθιο βιτσιο ειναι αυτο,να βαζετε χριστουγεννιατικα αβαταρ τα χριστουγενα κ πασχαλινα το πασχα.

γιατι ρε δε τα βαζετε ολες τις αλλες μερες του χρονου;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ευχαριστω ρε φιλε αλλα επιδη μαραισει να ευχομε αυτο που πιστευω σε οσους εν γουστρω η μαλακιζοντε τους ευχομε καλα μυαλα καλο ξελαμπικαρισμα κ καλο γρασαρισμα να παρουν μπροστα εχω πολλα κλα γυρω μου για να χαλαω τα κεφια μου χρονιαρες μερες για οσους δεν αξιζουν
κ οπως ειπε καποιος εισαι μεγαλη μορφη του  σαιτ για να ασχολησε με τετοιους τυπους
τα ρηματα της παθητικης φωνης θελουν καταληξη -αι στο β και γ προσωπο.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εισαι πολυ μικρος για να την πεις στον περσονα...
μπορει να εχω αυτο το νικ κανα 6μηνο γιατι με το κλεισημο του σαιτ τοτε ξεχασα τους κωδικους αλλα στο σαιτ γενικα εμπαινα απο τοτε που ανοιξε αρα  το μικρος μεγαλος το ιδιο μουναι

lucozade

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να εχω αυτο το νικ κανα 6μηνο γιατι με το κλεισημο του σαιτ τοτε ξεχασα τους κωδικους αλλα στο σαιτ γενικα εμπαινα απο τοτε που ανοιξε αρα  το μικρος μεγαλος το ιδιο μουναι

ποσα ποστς ειχες με το παλιο σου νικ;

σιγουρα δεν ειχες τα 25000 του περσονα ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

σιγά ρε μην είμαι και μεγάλη μορφή.

ένας μαλάκας είμαι. Απλά το ξέρω.

οι περισσότεροι εδώ μεσα είναι μαλάκες αλλά δεν το ξέρουν και παίζουν ρόλους γιατι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όξω.

ούτε τ αρχίδια να βρίσουν με το κανονικό τους νικ δεν έχουν.
φαντάσου τι καρπαζά τρώνε στην κανονική τους ζωή.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

ένας μαλάκας είμαι. [glow=red,2,300]Απλά το ξέρω[/glow].

οι περισσότεροι εδώ μεσα είναι μαλάκες αλλά δεν το ξέρουν και παίζουν ρόλους γιατι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όξω.

μπα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ένας μαλάκας είμαι. Απλά το ξέρω.

μαλάκα να σε πει η θεια σου ρε  :birdman:

καλή χρονιά  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom