baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
να σας γαμησω και τα δυο για παιδια αφηστε και τιποτα αγαμητοKαι εσυ τον μπερντμαν...![]()
να σας γαμησω και τα δυο για παιδια αφηστε και τιποτα αγαμητοKαι εσυ τον μπερντμαν...![]()
Την ξένια πριν απο σένα πάντως...να σας γαμησω και τα δυο για παιδια αφηστε και τιποτα αγαμητο![]()
παει σε μαγαρησε και αυτηΤην ξένια πριν απο σένα πάντως...![]()
![]()
![]()
Κλάψε...παει σε μαγαρησε και αυτη![]()
![]()
αυτη η ξενια κανει χρηση στραπον;Την ξένια πριν απο σένα πάντως...![]()
![]()
![]()
αυτη η ξενια κανει χρηση στραπον;![]()
Εδω θα μαστε...![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε να παρω ενα διευρο να δω αν χωραει στο σταματη![]()
![]()
![]()
καταλαβα .....μονο κωλοδαχτυλο....
εγω ηξερα το κωλομπαρας τωρα βγηκε και το κωλοκουμπαραςΕδω θα μαστε...![]()
![]()
![]()
![]()
σταματη μου σου ευχηθηκαΚοροιδευετε ανωμαλάκια, μην ξεχνατε το αγγουρι.... Μισο στο κωλο και το αλλο στο στόμα...![]()
![]()
![]()
Μην εφχυθει η γλιτσα μονο...σταματη μου σου ευχηθηκα![]()
Μην εφχυθει η γλιτσα μονο...
Γιατη απο ευχες δεν το εχει..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σταματη μου χρονια πολλα.....καλα χριστουγεννα και σου ευχομαι για το 2011 ολο επιτυχιες,γκομενες,λεφτα [size=3pt]και μπολικα μπολικα στραπον[/size]Μην εφχυθει η γλιτσα μονο...
Γιατη απο ευχες δεν το εχει..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σταματη μου χρονια πολλα.....καλα χριστουγεννα και σου ευχομαι για το 2011 ολο επιτυχιες,γκομενες,λεφτα [size=3pt]και μπολικα μπολικα στραπον[/size]![]()
![]()
![]()
Αφου εισαι γκαντεμης ολα τα πρωτα θα γείνουν και το τελευταιο δεν θα γίνει.....σταματη μου χρονια πολλα.....καλα χριστουγεννα και σου ευχομαι για το 2011 ολο επιτυχιες,γκομενες,λεφτα [size=3pt]και μπολικα μπολικα στραπον[/size]![]()
![]()
![]()
αφου εχει γινει πολλακις στο παρελθον φαινεται το βαρεθηκεςΑφου εισαι γκαντεμης ολα τα πρωτα θα γείνουν και το τελευταιο δεν θα γίνει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()