Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.579
- Πόντοι
- 12.756
τα έχουμε πει τυπε και μαζι , ειναι πολυ καλοςΝιπλης ρε γαμαγε ο άριστος ο πουστης, τη κεμπαπ είναι αυτα
Και ο Αλαντιν ομως ειναι καλος
τα έχουμε πει τυπε και μαζι , ειναι πολυ καλοςΝιπλης ρε γαμαγε ο άριστος ο πουστης, τη κεμπαπ είναι αυτα
στο φτιάξιμο επάνω οταν γουσταρει αρχιζει τα επιληπτικά με τα μάτια , ολη η κόρη των ματιων επάνω με τρεμουλο και μένει μονο το ασπρο
εξορκιστης φαση και ετς
Ειναι λιγο καυτερος αλλά καλός και αυτος τη περασμένη βδομάδα τσιμπησαμε από εκειτα έχουμε πει τυπε και μαζι , ειναι πολυ καλος
Και ο Αλαντιν ομως ειναι καλος
εχει και τα μη καυτερα τυπε μου.Ειναι λιγο καυτερος αλλά καλός και αυτος τη περασμένη βδομάδα τσιμπησαμε από εκει
Το σουβλατζίδικο Ελληνικόν(στην φωτό σου) είναι στην γωνία Ιασωνίδου και Τριπόλεως,πιο πάνω είχε άλλο σουβλατζίδικο τον Σπύρο ο οποίος βγήκε στην σύνταξη.
Το Ελληνικόν να ξέρεις το έχει χαλάσει.
Νιπλης ρε γαμαγε ο άριστος ο πουστης, τη κεμπαπ είναι αυτα
δεν ειναι ο Αρίστος αυτος μαν ...
Όχι αλλά το βλέπεις και ξυπνάνε άγρια ένστικτα κρεατοκραιπάληςδεν ειναι ο Αρίστος αυτος μαν ...
δεν ειναι ο Αρίστος αυτος μαν ...
γατακι ητανγκουρού αυτοβελτίωσης, λέει, και συγγραφέας μπεστ σέλερ... μάλιστα...
Βιβλία:
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το δώρο, Ένα τετράδιο θαυμάτων
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το Δώρο 2
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Ναι
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Κάπταιν, Γράμματα στον Μπαμπά Μου
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το Δώρο, Ένα Τετράδιο Θαυμάτων, Επετειακή Έκδοση
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - The Simplest Gift
λογικά πρέπει να έχει μοιράσει πολλές επιταγές...
Παολο Κοελο "Το ημερολογιο ενος μαγου" παιζει να ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτα.Ακυρο,αλλα καπου ηθελα να το πωγκουρού αυτοβελτίωσης, λέει, και συγγραφέας μπεστ σέλερ... μάλιστα...
Βιβλία:
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το δώρο, Ένα τετράδιο θαυμάτων
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το Δώρο 2
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Ναι
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Κάπταιν, Γράμματα στον Μπαμπά Μου
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - Το Δώρο, Ένα Τετράδιο Θαυμάτων, Επετειακή Έκδοση
Βιβλία Αυτοβελτίωσης - The Simplest Gift
λογικά πρέπει να έχει μοιράσει πολλές επιταγές...
εγω ειπα σε 2 -3 χρονια πολλα εδω μέσα , τυπου sevagio κτλακομη να ανοιξει καποιος για 18η χρονια το 18ο νημα "χρονια πολλα στις γυναικες"?
ποιος λες να το ανοιξει φετος?εγω ειπα σε 2 -3 χρονια πολλα εδω μέσα , τυπου sevagio κτλ