Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.429
- Πόντοι
- 10.411
Απορώ που δεν το ήξερεςMας γαμησες,27/7.Τωρα που ειπες το ειδαΛογικα οχι,θα χω δουλειες και εχω χρονια να κατεβω κατω
![]()
Απορώ που δεν το ήξερεςMας γαμησες,27/7.Τωρα που ειπες το ειδαΛογικα οχι,θα χω δουλειες και εχω χρονια να κατεβω κατω
![]()
Kαποτε ειχαν παρει τηλεφωνικη συνεντευξη και καλα,κι οταν τους ειπαν ειμαστε απο Ελλαδα προσπαθουσαν να καταλαβουν που στο καλο πεφτει η χωρα,πρεπει να ηταν και λιγο high μερικοι,αν και σε ενα στιχο χρησιμοποιουν Σωκρατη και φιλοσοφιαΑπορώ που δεν το ήξερες![]()
Απάντησε ο celebreΤι ειναι αυτό?![]()
![]()
![]()
Έχω περάσει από τα μονοπάτια της rap αλλά για λίγοKαποτε ειχαν παρει τηλεφωνικη συνεντευξη και καλα,κι οταν τους ειπαν ειμαστε απο Ελλαδα προσπαθουσαν να καταλαβουν που στο καλο πεφτει η χωρα,πρεπει να ηταν και λιγο high μερικοι,αν και σε ενα στιχο χρησιμοποιουν Σωκρατη και φιλοσοφια
Ελλαδα ή εξωτερικο?Απο Γου ξεχωριζα παντα τον συχωρεμενο τον O.D.B . Εβγαλε μερικα καλα κομματια κι ο Μethod man τελευταια,RZA εχει παιξει και σε καποιες ταινιες,και στο Αφρο σαμουραι ειχε την μουσικη επιμελειαΈχω περάσει από τα μονοπάτια της rap αλλά για λίγο
Κάποιους καλλιτέχνες τους ξέρω
ΕξωτερικόΕλλαδα ή εξωτερικο?Απο Γου ξεχωριζα παντα τον συχωρεμενο τον O.D.B . Εβγαλε μερικα καλα κομματια κι ο Μethod man τελευταια,RZA εχει παιξει και σε καποιες ταινιες,και στο Αφρο σαμουραι ειχε την μουσικη επιμελεια![]()
δεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον
στ αρχιδια μας , βαλε να δεις αυτο καλυτεραδεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον![]()
Mε Εντ Χαρις,μετα την αρπαγη 1,2,3,4,5 που υπερασπιζοταν την κορη τωρα υπερασπιστηκε το γιο.Φαντασου να εχει και καμια δεκαρια ανιψακια,την κατσαμεδεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον![]()
Εξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130
![]()
130 μέτρα κοντοσούβλι στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. ! #amfiklia #amfikleia #arachova #arahova #ski #parnassos #apokries | By Arachovameteo.gr - Facebook
130 μέτρα κοντοσούβλι στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. ! #amfiklia #amfikleia #arachova #arahova #ski #parnassos #apokriesfb.watch
5ος?Εξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130![]()
Πρόεδρος με τον Καραπαπά μαζί το έχουν άνεταΕξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130![]()
πρωινό και δεκατιανό...Πρόεδρος με τον Καραπαπά μαζί το έχουν άνετα
πρωινό και δεκατιανό...
το μεσημεριανό είναι άλλο.