Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.856
- Πόντοι
- 10.411
Απορώ που δεν το ήξερεςMας γαμησες,27/7.Τωρα που ειπες το ειδαΛογικα οχι,θα χω δουλειες και εχω χρονια να κατεβω κατω
Απορώ που δεν το ήξερεςMας γαμησες,27/7.Τωρα που ειπες το ειδαΛογικα οχι,θα χω δουλειες και εχω χρονια να κατεβω κατω
Τι ειναι αυτό?Θα πας στους Wu?
Kαποτε ειχαν παρει τηλεφωνικη συνεντευξη και καλα,κι οταν τους ειπαν ειμαστε απο Ελλαδα προσπαθουσαν να καταλαβουν που στο καλο πεφτει η χωρα,πρεπει να ηταν και λιγο high μερικοι,αν και σε ενα στιχο χρησιμοποιουν Σωκρατη και φιλοσοφιαΑπορώ που δεν το ήξερες
Απάντησε ο celebreΤι ειναι αυτό?
Έχω περάσει από τα μονοπάτια της rap αλλά για λίγοKαποτε ειχαν παρει τηλεφωνικη συνεντευξη και καλα,κι οταν τους ειπαν ειμαστε απο Ελλαδα προσπαθουσαν να καταλαβουν που στο καλο πεφτει η χωρα,πρεπει να ηταν και λιγο high μερικοι,αν και σε ενα στιχο χρησιμοποιουν Σωκρατη και φιλοσοφια
Ελλαδα ή εξωτερικο?Απο Γου ξεχωριζα παντα τον συχωρεμενο τον O.D.B . Εβγαλε μερικα καλα κομματια κι ο Μethod man τελευταια,RZA εχει παιξει και σε καποιες ταινιες,και στο Αφρο σαμουραι ειχε την μουσικη επιμελειαΈχω περάσει από τα μονοπάτια της rap αλλά για λίγο
Κάποιους καλλιτέχνες τους ξέρω
ΕξωτερικόΕλλαδα ή εξωτερικο?Απο Γου ξεχωριζα παντα τον συχωρεμενο τον O.D.B . Εβγαλε μερικα καλα κομματια κι ο Μethod man τελευταια,RZA εχει παιξει και σε καποιες ταινιες,και στο Αφρο σαμουραι ειχε την μουσικη επιμελεια
δεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον
στ αρχιδια μας , βαλε να δεις αυτο καλυτεραδεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον
Mε Εντ Χαρις,μετα την αρπαγη 1,2,3,4,5 που υπερασπιζοταν την κορη τωρα υπερασπιστηκε το γιο.Φαντασου να εχει και καμια δεκαρια ανιψακια,την κατσαμεδεν ειχε δρακους αφου και στο σταρ ειχε λιαμ νισον
Εξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130
130 μέτρα κοντοσούβλι στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. ! #amfiklia #amfikleia #arachova #arahova #ski #parnassos #apokries | By Arachovameteo.gr - Facebook
130 μέτρα κοντοσούβλι στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. ! #amfiklia #amfikleia #arachova #arahova #ski #parnassos #apokriesfb.watch
5ος?Εξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130
Πρόεδρος με τον Καραπαπά μαζί το έχουν άνεταΕξαιρετικη ασκηση να δουμε σε ποσο κανεις τα 0-130
πρωινό και δεκατιανό...Πρόεδρος με τον Καραπαπά μαζί το έχουν άνετα
πρωινό και δεκατιανό...
το μεσημεριανό είναι άλλο.