Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.352
- Πόντοι
- 6.056
και την κωλοτρυπα θα της εγλειφαν σε αλλα νηματασε άλλο νήμα θα έγλειφαν τα δάκτυλα τους
εδω ομως εχουμε ποιοτητα
και την κωλοτρυπα θα της εγλειφαν σε αλλα νηματασε άλλο νήμα θα έγλειφαν τα δάκτυλα τους
Εν τω μεταξυ,η απολυτη ξεφτιλα ειναι οταν λενε τιποτα ή πετανε κανενα υπονουμενο για κιλα κλπ και τρεχουν να την υπερασπιστουν οι μαϊντανοι που εχει διπλα.Τα ιδια εκανε και η Φωτεινουλα στην εκπομπη της Λιαγκαιναςβρε θα την ξεκώλιαζαν σου λεω.. μια απο τις καλυτερες γκομενες που θα ειχαν θα ήταν
δεν ξερω για σενα .. με προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η επιλογη σου στις τηλεοπτικες εκπομπες ...και την κωλοτρυπα θα της εγλειφαν σε αλλα νηματα
εδω ομως εχουμε ποιοτητα
φωτεινη γαμουσες ?Εν τω μεταξυ,η απολυτη ξεφτιλα ειναι οταν λενε τιποτα ή πετανε κανενα υπονουμενο για κιλα κλπ και τρεχουν να την υπερασπιστουν οι μαϊντανοι που εχει διπλα.Τα ιδια εκανε και η Φωτεινουλα στην εκπομπη της Λιαγκαινας
Πιπιλη(μεγαλη ΚΑΥΛΑ) Πετρογιαννη ρε,ψιλοκατιναποια φωτεινη λεμε?
never heard of herΠιπιλη(μεγαλη ΚΑΥΛΑ) Πετρογιαννη ρε,ψιλοκατινα
never heard of her
Φωτεινή Πετρογιάννη - bourdela.com forum
δημοσιογραφος στην μενεγακη ειναι... δεν ξερω πολλα παντως πεταει πολυ μπουτι...www.bourdela.com
οχι ειναι απο μενα
den moy aresi
Για 1-2 φορές το έτρωγαοχι ειναι απο μενα
καλως το παιδιΗ ανεξάρτητη Dacota είναι περίπου έτσι και ευχαριστιέσαι γαμήσι.
καλως τον ...Καλησπέρα Ρεζ, καλώς σας βρήκα
Ti απεγινε αυτη???Η ανεξάρτητη Dacota είναι περίπου έτσι και ευχαριστιέσαι γαμήσι.
ανταρτικο ειναι εδω να ξερεις ..Καλησπέρα κυριέ μου. Καλησπέρα και στην αποδεκατισμένη λέσχη των ηττημένων
ThanksΈχω συναντηθεί μαζί της μία φορά πριν πάρα πολύ καιρό. Δοκίμασα να κλείσω συνάντηση ξανά, αλλά μου είπε ότι είχε σταματήσει τα ραντεβού. Νομίζω ότι δουλεύει όποτε επιλέγει εκείνη.
Σχίσμα στο νήμα του σχίσματος;