Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.034
Πόντοι
6.056
(Τι πιο σύνηθες θα μου πειτε) μέλος του μπου? :coffee:
Ρωτηστε επιτιμο μελος,λατρη των Χριστουγεννιατικων γλυκων,λογικα θα τον γνωριζει,αν και ειναι απο αλλο γκανγκ:hi::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.034
Πόντοι
6.056
:coffee::confused::confused::confused:
rocket-failure-explode.gif

Arislol

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
377
Πόντοι
21
βολιδα παει το νημα

Πηγα για καφε Κρηνη σημερα και στο γυρισμο το επαιξα τζοβενο και μπηκα σε αστικο. Στη διαδρομη σκοτοδινη φουλ, κατι σαν κριση πανικου και αυχενικο. Πεμπτη φορα που συμβαινει και αναρωτιεμαι αν πρεπει να ξαναβγω απ' το σπιτι μου. Μονο εδω νιωθω ασφαλεια και ζεστασια, σα να με αγκαλιαζει το νημα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.227
Πόντοι
456
Αγαπητοί συναγωνιστές, τι συμβουλές θα δίνατε σε ένα νεανία, ώστε να αποφύγει το ναυάγιο της ζωής? Καθώς επίσης και τι θα ορίζατε ως ναυάγιο? Παραθέστε παραδείγματα από γνωστά σας ναυάγια

Αγαπητά ναύαγια, εαν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε στις προσωπικές σας επιλογές ώστε να μην καταλλήξετε στον πάτο?

Πως μπορεί ένας άντρας που ξεκινάει από την χαμηλή τάξη να αποφύγει το ναυάγιο, και να ζήσει την ζωή του όσο καλύτερα και όσο γίνεται στο έπακρο?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Να τρέφεις με μέτρο και το σώμα και την ψυχή , έτσι ώστε ποτέ να μην είσαι νηστικός και ποτέ να μη νιώθεις κορεσμένος.
Να κάνεις όσο περισσότερες μαλακίες μπορείς όσο είσαι νέος , ειδάλλως θα τις κάνεις μεγαλύτερος κι εκεί πληρώνονται ακριβά.
Να αξιοποιείς τον χρόνο σου στο bou παραγωγικά , μελετώντας Πικερ.

Arislol

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
377
Πόντοι
21

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αγαπητοί συναγωνιστές, τι συμβουλές θα δίνατε σε ένα νεανία, ώστε να αποφύγει το ναυάγιο της ζωής? Καθώς επίσης και τι θα ορίζατε ως ναυάγιο? Παραθέστε παραδείγματα από γνωστά σας ναυάγια

Αγαπητά ναύαγια, εαν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε στις προσωπικές σας επιλογές ώστε να μην καταλλήξετε στον πάτο?

Πως μπορεί ένας άντρας που ξεκινάει από την χαμηλή τάξη να αποφύγει το ναυάγιο, και να ζήσει την ζωή του όσο καλύτερα και όσο γίνεται στο έπακρο?

Είσαι μέλος στο σάι από το 2019 και ρωτάς πώς να αποφύγεις τα ναυάγια κτλ. ρεεέεεεε τύπε;;;;; :think:
Μόνο για να τον παίζεις μπαίνεις εδώ μέσα;;;;; :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αυτο που κανουν ολοι οι ανθρωποι τυπε, σπουδες, καλλλιεργεια δεξιοτητων, διαρκης επιδιωξη καλυτερης δουλειας, μισθου, συνθηκων, κλπ συχνα και μεταναστευσης, εσωτερικης η εξωτερικης. Δεν υπαρχει μια μοναδικη συνταγη γι αυτο.
Συχνα και ενας καλος γαμος μπορει να σε σωσει.
Απο την αλλη, σιγουρες λεωφοροι προς τη ναυαγοσυνη ειναι ο τζογος, τα χρεη, τα ναρκωτικα, η παρεα ΜΟΝΟ με αλλα ναυαγια, η μακροχρονια απραγια, ανεργια, αεργια, παραμονη σε κατασταση ανειδικευτου, παραιτηση απο καθε προσπαθεια βελτιωσης, ωστε γλυκα-γλυκα φτανεις στα 45 σου στο παιδικο σου δωματιο, χωρις αυτοκινητο, γκομενες, φιλους, συχνα καταπινοντας χαπια για να νιωθεις καλα. Και απορεις πως εσυ ενα ομορφο παλικαρι 2 μετρα ξεμεινες και δε σε κοιταει καμια, ουτε σε παιρνει κανενας γνωστος τηλεφωνο, μετρωντας τα κερματα για τον επομενο καφε και οταν δε φτανουν, "δηλωνεις εθελοντης" στη μανα σου να πας για ψωνια, μπας και περισσεψει κανενα μισοευρο για να συμπληρωθει ο καφες...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.227
Πόντοι
456
μια συμβουλη θα σε δωσω.
να μη φοβασαι!
και συγκεκριμενα! να μη φοβασαι το μουνι!

Τύπε είπες μεγάλη κουβέντα. Εμείς οι νεότερες γενιές που μεγαλώσαμε με το ίντερνετ, με τις τσόντες, με το πέσιμο στις γυναίκες από την ασφάλεια του σπιτιού μας μέσω των σοσιαλ, έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε τις γυναίκες ως ένα βαθμό

Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ και εγώ, αγαπητοί μου συναγωνιστας πως είμαι ΧΕΣΤΗΣ με τις κοπέλες. Όσο μεγαλώνω κάνω αργά αλλά σταθερά βήματα προς το να νικήσω αυτό το φόβο. Κοιτώντας πίσω και σκεπτόμενος πόσες ευκαιρίες έχω πετάξει στα σκουπίδια λόγο του φόβου, θέλω να αυτοφασκελωθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom