Καλά, έχεις μπλέξει τον Τεν Τεν με τα Στρουμφάκια εσύ...Πάντως σίγουρα δεν λέει για τον Βλάχου Μπλε
Τέλος πάντων, λέει ο αριστερά "είμαι ο Dupond" και ο δεξιά λέει "θα έλεγα, επιπλέον ότι είμαι ο Dupont".
Καλά, έχεις μπλέξει τον Τεν Τεν με τα Στρουμφάκια εσύ...Πάντως σίγουρα δεν λέει για τον Βλάχου Μπλε
Είδες με τα ταξίδια? Έμαθες και γαλλικά!Καλά, έχεις μπλέξει τον Τεν Τεν με τα Στρουμφάκια εσύ...
Τέλος πάντων, λέει ο αριστερά "είμαι ο Dupond" και ο δεξιά λέει "θα έλεγα, επιπλέον ότι είμαι ο Dupont".
Δωσε κανενα καλο γαλλικο καρτουν ακομα,να δω κατιΚαλά, έχεις μπλέξει τον Τεν Τεν με τα Στρουμφάκια εσύ...
Τι είναι το καρουν, ρε φίλε (εκτός από ποταμός στο Ιράν);Δωσε κανενα καλο γαλλικο καρουν ακομα,να δω κατι
Καρτουν αναθεματισμενε,με εμπαιζεις πρωι πρωι?Τι είναι το καρουν, ρε φίλε (εκτός από ποταμός στο Ιράν);
δες αυτο και μετα μαστερ σεφΔωσε κανενα καλο γαλλικο καρτουν ακομα,να δω κατι
Δωσε κανενα καλο γαλλικο καρτουν ακομα,να δω κατι
Σε λίγο έχει και το κορυφαίο ... Φουκαράδες και Λεφτάδες, στον κοσμοτέ 3...δες αυτο και μετα μαστερ σεφ
The Menu (2022) - IMDb
η φ1 ποτε αρχιζει να δουμε λιγο φερσταπεν?Σε λίγο έχει και το κορυφαίο ... Φουκαράδες και Λεφτάδες, στον κοσμοτέ 3...
Αρχές Μαρτίου, πλησιάζει.η φ1 ποτε αρχιζει να δουμε λιγο φερσταπεν?
θα παμε αστραλια θειο?Αρχές Μαρτίου, πλησιάζει.
και δεν πεταγόμαστε μια βόλτα...θα παμε αστραλια θειο?
υπερκαταγαμησε θειο.... τρελη επιτυχιακαι δεν πεταγόμαστε μια βόλτα...
εντάξει ο μουσακάς??
αποδομημενος ο μουσακας η ολντσκουλ?υπερκαταγαμησε θειο.... τρελη επιτυχια
ολντ ο δυσκολος ο μαγκικος ο παντελονατος....αποδομημενος ο μουσακας η ολντσκουλ?
ετσι...ολντ ο δυσκολος ο μαγκικος ο παντελονατος....
οι τιουτοι...οι τζιτζιφιογκιοι....ετσι...
τα αλλα ειναι για αυτους που φορανε τα ντεκολτε να πουμε
Λεονάρντο Ντι
Κάπριο
To ειδα πριν καμια κανα 2 εβδομαδες,ετσι κι ετσι.Eιδα αυτο προχθες Der denkwürdige Fall des Mr Poe (2022) - IMDbδες αυτο και μετα μαστερ σεφ
The Menu (2022) - IMDb
αυτο με τον μπειλ καλοTo ειδα πριν καμια κανα 2 εβδομαδες,ετσι κι ετσι.Eιδα αυτο προχθες Der denkwürdige Fall des Mr Poe (2022) - IMDb
Α και αυτο Der gestiefelte Kater: Der letzte Wunsch (2022) - IMDb